LANGE LOKKER: Michelle har hatt langt hår lenge. Her fra filmen «Blue Valentine» fra 2010. Foto: stella pictures
LANGE LOKKER: Michelle har hatt langt hår lenge. Her fra filmen «Blue Valentine» fra 2010. Foto: stella pictures Vis mer

Klippet seg kort for død eks

- Han er hittil eneste hetrofile mannen jeg har møtt som liker damer med kort hår, sier skuespillerinnen.

Publisert
SEHER.NO: Skuespillerinne Michelle Williams (31) klippet nylig bort sine lyse lokker til fordel for en kort sveis for å hedre sin avdøde eks.

- Jeg klippet det for den ene hetrofile mannen jeg kjenner som noen sinne har likt kort hår på damer, og jeg gjør det for å hedre han som virkelig elsket håret mitt sånn, forteller skuespillerinnen i et intervju med britiske Elle.

Williams sikter til den avdøde eksen Heath Ledger, som døde bare 28 år gammel i 2008 etter feilbruk av medisiner. Sammen har de datteren Matilda (6), som på sin side ikke er spesielt fan av mammas korte hår.

- Det Mathilda aller helst vil er at mamma skal la håret vokse ut igjen, men det kommer ikke til å skje med det første. Jeg føler meg veldig vel med det korte håret. Jeg føler at å ha det kort er mer meg, sier hun videre.

I tillegg til datterens misnøye med mammas hårsveis, forteller 31-åringen at hun sjeldent har møtt en «straight» mann som har likt hennes korte hårsveis.

- Selvfølgelig, de eneste som liker damer med kort hår er enten homofile eller venninnen mine. Hetrofile menn over hele verden er ikke spesielt «into» denne hårsveisen! påstår Williams i intervjuet.

Blondinen er for tiden er aktuell med innspillingen av filmen «My Week With Marilyn» hvor hun spiller sexsymbolet Marilyn Monroe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Justin Bieber er faren til barnet mitt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer