Blue Ivy:

Klippet av Beyoncé og Jay Zs datter går viralt

- Blue Ivy (6) kontrollerer både publikum og verden.

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Natt til mandag gikk årets Grammy Awards av stabelen i New York. Som seg hør og bør hadde flere av verdens største stjerner tatt turen, og prisutdelingen er kjent for å skape overskrifter.

En av dem som får mye oppmerksomhet etter kvelden, er derimot ikke en av artistene, men muligens kveldens yngste deltaker: Blue Ivy (6), datteren til Beyoncé (36) og Jay Z (48).

For knappe syv måneder siden ble den sjarmerende 6-åringen storsøster for første gang, da foreldrene ønsket tvillingene Sir og Rumi velkommen.

Likevel ser det ut til at Blue Ivy får mye oppmerksomhet av foreldrene, og fikk tilbringe alenetid med dem på Grammy-utdelingen.

- Kontrollerer verden

Selv om den lille jenta ofte får mye oppmerksomhet for sin sjarm, er det derimot oppførselen mot foreldrene som skaper overskrifter denne gangen.

Beyoncé og Jay Z klappet nemlig under en tale. Dét falt ikke i smak hos datteren.

  • Se video øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

GRAMMY-UTDELINGEN 2018: Bruno Mars vant Grammy-prisen for blant annet årets sang med låten «That's What I Like». Video: CNN Vis mer

Klippet av den lille jenta, som får sine berømte foreldre til å slutte å klappe, har gått viralt, og flere internasjonale medier har omtalt hendelsen. Den lille jentas oppførsel har heller ikke gått upåaktet hen hos fansen.

- Blue Ivy er her for å fortelle deg at hun ikke er imponert. En baby-legende, skriver en på Twitter.

- Blue Ivy kontrollerer både publikum og verden, skriver en annen.

Den lille jenta har fått enorm oppmerksomhet på sosiale medier, men dette er imidlertid ikke første gangen hun blir kveldens storsjarmør.

Rådyr kjole

Mye later nemlig til at den 6 år gamle jenta nyter godt av foreldrenes karrierer.

Under premieren på «Skjønnheten og udyret» i fjor, ble hun nemlig observert i en Gucci-kjole til en verdi av omtrent 222 000 norske kroner.

MATCHET: Blue Ivy og Beyoncé i matchende kjoler. Den lille jentas Gucci-kjole kostet hele 222 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix
MATCHET: Blue Ivy og Beyoncé i matchende kjoler. Den lille jentas Gucci-kjole kostet hele 222 000 norske kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beyoncé og hennes datter ankom premieren i matchende grønne kjoler, og Ivy posterte smilende for fotografene ved siden av sin berømte mor.

Den verdensberømte familien stakk angivelig bare en tur innom El Capital Theatre i Hollywood, men klarte likevel å stjele mye av showet, ifølge Daily Mail.

Forklarte navnevalg

Det var i begynnelsen av juni i fjor at Blue Ivy ble storesøster for første gang, da den lille familien på tre ønsket Rumi og Sir velkommen.

Siden den gang har den ferske trebarnsfaren Jay Z røpet bakgrunnen for valg av navn til tvillingene.

- Rumi er vår favorittpoet, så det var navnet for datteren vår, sa han i et intervju med Rap Radar, ifølge People.

Videre la ikke stjernen skjul på at han var stolt da de to nyfødte kom til verden, og at sønnen deres Sir kom ut som en mann da han ble født.

- Sir var som en mann som kom ut av porten. Han bærer seg selv slik. Han kom bare ut som en Sir, sa den stolte pappaen.

Beyoncé og rapperen falt for hverandre i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg under en privat seremoni i New York.

7. januar 2012 kunne ekteparet glede seg over å gå fra to til tre, da sjarmtrollet Blue Ivy kom til verden.

LES OGSÅ: Her er deltakerne i årets «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer