Klipper klærne av Charter-Hilde

Leo Ajkic ville se mer av Charter-Hildes frodige former.

KLIPPER TIL: Leo Ajkic klipper av Hilde Skovdahl klærne i tirsdagens «Typen til».  Foto: NRK
KLIPPER TIL: Leo Ajkic klipper av Hilde Skovdahl klærne i tirsdagens «Typen til». Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag gjør et nytt hett par sin debut på TV-skjermen når Hilde Skovdahl (43), best kjent fra TV3-serien «Charterfeber», er dama til Leo Ajkic (30) i NRKs «Typen til».

Hilde elsker å bade og drar med sin bosniske flørt til stranden for å teste badetemperaturen. Ajkic trives derimot bedre til lands og foreslår et stevnemøte på Øya-festivalen. Han stiller godt forberedt og har med festival-antrekk til Skovdahl.

Mens Hilde synes jeans-shortsen er altfor kort, vil Leo se mer hud og tar saken i egne hender. Leo klipper like godt av deler av klærne for å gjøre Hilde klar for romantikk på festival.

Men hun ble ikke like lettkledd som da hun stilte naken for Se og Hør i fjor.

FANT TONEN: Leo ble først overveldet av Hildes voldsomme energi, men de to fant raskt tonen som kjærester.  Foto: NRK
FANT TONEN: Leo ble først overveldet av Hildes voldsomme energi, men de to fant raskt tonen som kjærester. Foto: NRK Vis mer

Forelsket i ny mann

Privat har den sprudlende blondinen funnet lykken og i februar avslørte hun til Se og Hør at hun er forelsket. Charter-Hilde har tidligere fortalt at det er mange kriterier som må oppfylles før hun finner drømmemannen. 

- Han må være glad i mennesker og elske kvinnen. Ikke kvinner, men kvinnen og det hun representerer. Han må være sosial intelligent, og brenne for det han gjør. Jeg liker også at han er smart, også må han være varm, elske familien min, dyr og barn. Jeg krever litt mye, har Hilde sagt til Seoghør.no.

Se «Typen til» på NRK3 tirsdager kl. 21.25.

LES OGSÅ: Reagerer på norsk barneoppdragelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer