<strong>SPARTE IKKE PÅ KRUTTET:</strong> TV 2-profilene Morten Snadøy, Eli Kari Gjengedal, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard klinte til på TV 2s 25-årsfeiring i Bergen fredag kveld. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
SPARTE IKKE PÅ KRUTTET: TV 2-profilene Morten Snadøy, Eli Kari Gjengedal, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard klinte til på TV 2s 25-årsfeiring i Bergen fredag kveld. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer

TV 2 sitt 25-årsjubileum:

Klinte til på TV 2-fest

- Med så myke lepper som vi har, så må jo vi bare kysse!

Publisert

BERGEN (Se og Hør): Fredag kveld hadde en rekke TV 2-kjendiser tatt turen til Bergen, for å feire tv-kanalens 25-årsjubileum med brask og bram. Over 600 ansatte og TV 2-pensjonister festet til langt på kveld.

Og både stemningen og humøret var skyhøyt blant gjestene, som virkelig bød på seg selv da de inntok den røde løperen.

«God morgen Norge»-programleder og tidligere nyhetsanker Morten Sandøy (53) og værprofil Eli Kari Gjengedal (46) var så klare for fest at de til og med ga hverandre er realt smellkyss!

- Grunnen til at vi kan stå her og kysse og fjase, er det enormt gode samholdet og vennskapet vi har her i TV 2. Sånn har det alltid vært, og sånn må det forbli. Det er grunnen til at TV 2 har eksistert i 25 år, forklarer Morten til Se og Hør.

- Det er så deilig å være omgitt av så mange mennesker som gir så god energi! Og med så myke lepper som vi har, så må jo vi bare kysse! tilføyer Eli Kari.

<strong>KOSTE SEG SAMMEN:</strong> Kjæresteparet Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
KOSTE SEG SAMMEN: Kjæresteparet Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer

Fikk terningkast 8

Kjæresteparet Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37), som har markert seg i både «Farmen kjendis» og «Vendela + Petter» i år, var også selvskrevne gjester på festen.

Vendela, som er aktuell med sin egen selvbiografi, plantet et kjærlig kyss på kinnet til sin 13 år yngre kjæreste.

Petter kunne på sin side fortelle at han ga Vendela «terningkast 8» for boken, og han spøkte med at det er den første han har lest siden han leste «Gummi-Tarzan» på skolen.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>I TULLEHUMØR:</strong> TV 2 Sportens Julie Strømsvåg og Annemarta Giske. Legg merke til at venninnenes støvletter matchet! Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
I TULLEHUMØR: TV 2 Sportens Julie Strømsvåg og Annemarta Giske. Legg merke til at venninnenes støvletter matchet! Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer
<strong>KLEDD ETTER FESTENS TEMA:</strong> Stian Blipp viste fram leggmusklene på den røde løperen. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
KLEDD ETTER FESTENS TEMA: Stian Blipp viste fram leggmusklene på den røde løperen. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer

TV 2 Sporten-venninnene Julie Strømsvåg (36) og Annemarta Giske (40) koste seg også på festen, og smilte bredt på den røde løperen. Annemarta stilte for første gang uten ektemannen Håvard Myklebust på TV 2-fest.

En annen gjest som bød på seg selv denne kvelden, var ingen ringere enn Stian Blipp (27). Han trosset høstværet og stilte i shorts på jubileumspartyet - trolig inspirert av festens tema: Festival.

- Husker de intense nervene

En TV 2-profil som hadde iført seg et mindre «casual Friday»-aktig antrekk enn Stian Blipp, var «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland (28).

Den flotte medisinstudenten strålte i en glitrende dress i sølv, satt sammen av jakke fra H&M og bukse fra Gina Tricot, som hun stylet med rocka sandaler og mørk neglelakk.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>STRÅLTE I SØLV:</strong> Programleder Katarina Flatland. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
STRÅLTE I SØLV: Programleder Katarina Flatland. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer

Katarina forteller at hun ikke er i tvil om hva som er hennes beste minne fra TV 2-karrieren så langt:

- Det må bli da jeg fikk oppfylt programlederdrømmen som 18-åring og fikk lede ungdomsprogrammet «Washera» på TV 2. Jeg husker de intense nervene i forkant og den deilige følelsen etter at drømmen var oppfylt, sier hun.

Og neste år kan hun feire sitt 10-årsjubileum i TV 2, og samme år er det tid for et annet stort øyeblikk - når hun gifter seg med sin kjære Harald Meling Dobloug (28).

- Ja, nå er det under ett år til! Vi har god kontroll, og vi gleder oss enormt, fastslår Katarina.

LES OGSÅ: - Ble pappa for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer