TV 2 sitt 25-årsjubileum:

Klinte til på TV 2-fest

- Med så myke lepper som vi har, så må jo vi bare kysse!

SPARTE IKKE PÅ KRUTTET: TV 2-profilene Morten Snadøy, Eli Kari Gjengedal, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard klinte til på TV 2s 25-årsfeiring i Bergen fredag kveld. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør
SPARTE IKKE PÅ KRUTTET: TV 2-profilene Morten Snadøy, Eli Kari Gjengedal, Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard klinte til på TV 2s 25-årsfeiring i Bergen fredag kveld. Foto: Erlend Haukeland/ Se og Hør Vis mer
Publisert

BERGEN (Se og Hør): Fredag kveld hadde en rekke TV 2-kjendiser tatt turen til Bergen, for å feire tv-kanalens 25-årsjubileum med brask og bram. Over 600 ansatte og TV 2-pensjonister festet til langt på kveld.

Og både stemningen og humøret var skyhøyt blant gjestene, som virkelig bød på seg selv da de inntok den røde løperen.

«God morgen Norge»-programleder og tidligere nyhetsanker Morten Sandøy (53) og værprofil Eli Kari Gjengedal (46) var så klare for fest at de til og med ga hverandre er realt smellkyss!

- Grunnen til at vi kan stå her og kysse og fjase, er det enormt gode samholdet og vennskapet vi har her i TV 2. Sånn har det alltid vært, og sånn må det forbli. Det er grunnen til at TV 2 har eksistert i 25 år, forklarer Morten til Se og Hør.

- Det er så deilig å være omgitt av så mange mennesker som gir så god energi! Og med så myke lepper som vi har, så må jo vi bare kysse! tilføyer Eli Kari.

Fikk terningkast 8

Kjæresteparet Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37), som har markert seg i både «Farmen kjendis» og «Vendela + Petter» i år, var også selvskrevne gjester på festen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer