Klinte til på tenniskamp

Liz Hurley og forloveden virket minst like opptatt av hverandre som av det som skjedde på banen.

«SMASH» PÅ SIDELINJEN: Liz Hurley og forloveden Shane Warne var til stede under tennisturneringen Australia Open i Warnes hjemland denne helgen. De benyttet anledningen til å få noen romantiske øyeblikk også.   Foto: All Over Press
«SMASH» PÅ SIDELINJEN: Liz Hurley og forloveden Shane Warne var til stede under tennisturneringen Australia Open i Warnes hjemland denne helgen. De benyttet anledningen til å få noen romantiske øyeblikk også. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Smasket til på tenniskamp!

Liz Hurley (47) og forloveden Shane Warne (43) fikk inn en romantisk smash hos hverandre under tennisturneringen Australian Open lørdag. Mens tennisstjernene Roger Federer og Bernard Tomic var i duell på banen, hadde kjendisparet nok med hverandre.

Warne, en australsk tidligere cricketspiller, og vakre Hurley satt tett og utvekslet ømme kyss på turneringens sjette dag i Melbourne.

Skuespilleren og modellen så imidlertid ut til ikke å interessere seg like mye for kampen som Warne - kanskje hun prøvde å fordrive tiden med litt kyssing?

Liz Hurley skilte seg fra den indiske forretningsmannen Arun Nayar sommeren 2011, etter fire års ekteskap.

LES OGSÅ: - Jeg er litt forelsket i Tone 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer