Chris Hemsworth og Elsa Pataky:

Klinte til på stranden med kona

Stjerneparet tilbrakte late dager på stranden med barna.

KVALITETSTID: Chris Hemsworth (35) og kona Elsa Pataky (42) klarte ikke å holde fingrene unna hverandre da de ble observert på stranden i Byron Bay. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Chris Hemsworth (35) og kona Elsa Pataky (42) klarte ikke å holde fingrene unna hverandre da de ble observert på stranden i Byron Bay. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Chris Hemsworth (35) og kona Elsa Pataky (42) tilbrakte nylig late dager på stranden i Byron Bay, sammen med datteren India (6) og tvillingene Tristan og Sasha (4).

FAMILIEIDYLL: Chris Hemsworth og kona Elsa tok seg en velfortjent fridag sammen med de tre barna sine. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEIDYLL: Chris Hemsworth og kona Elsa tok seg en velfortjent fridag sammen med de tre barna sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det lykkelige paret så ut til å storkose seg med en fridag og kunne ikke holde fingrene fra hverandre. Elsa strålte i en lekker hvit bikini, mens Chris hadde bar overkropp med surfebrettet godt plassert under armen.

KJÆRTEGN: Det er ingen tvil om at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom Chris og Elsa. Foto: NTB Scanpix
KJÆRTEGN: Det er ingen tvil om at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom Chris og Elsa. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLINTE TIL: Stjerneparet benyttet anledningen til å gi hverandre et aldri så lite kyss ved vannkanten. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Stjerneparet benyttet anledningen til å gi hverandre et aldri så lite kyss ved vannkanten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret ble observert i hete omfavnelser og delte et lidenskapelig kyss sammen i solskinnet. De tre barna så også ut til å storkose seg, og tilbrakte store deler av dagen ved vannkanten.

TID FOR Å BADE: Mellom slagene kjølte familien seg ned med et bad i havet. Foto: NTB Scanpix
TID FOR Å BADE: Mellom slagene kjølte familien seg ned med et bad i havet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris klarte ikke holde seg unna bølgene, og tilbrakte store deler av dagen i havet på jakt etter de perfekte bølgene.

SPORTY: Chris Hemsworth er glad i å bevege seg, og når han ser en mulighet til å surfe tar han den på strak arm. Foto: NTB Scanpix
SPORTY: Chris Hemsworth er glad i å bevege seg, og når han ser en mulighet til å surfe tar han den på strak arm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Byggeprosjekt

Stjerneparet venter for tiden på å flytte inn i sitt nye hus, som for øvrig er blitt sammenlignet med både en flyplass og et kjøpesenter. Byggeprosjektet har vakt stor oppmerksomhet, og det er flere medlemmer av lokalbefolkningen som har reagert på den enorme bygningen.

Huset har en prislapp på 8,7 millioner australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 50 millioner norske kroner.

Ifølge The Sun vil huset ha seks soverom, og samtidig inneholde et treningsrom, et damprom og et luksus-spa, samt spill- og mediarom. I tillegg er det planlagt et «infinity-pool» på husets høyeste plan, der familien på fem kan nyte en fantastisk utsikt over stranden Seven Mile Beach.

UTSIKT: Huset ligger på en liten ås bak Seven Mile Beach, noe som sørger for en fantastisk utsikt. Foto: Splash News
UTSIKT: Huset ligger på en liten ås bak Seven Mile Beach, noe som sørger for en fantastisk utsikt. Foto: Splash News Vis mer

Siden huset ikke er klart til å flytte inn i, har paret i mellomtiden kjøpt et nytt hjem i nærheten av Suffolk park. Her skal de tilbringe dagene før det nye massive huset står klart i starten av neste år.

Hjemmet i Suffolk Park har en privat inngang til stranden Tallow Beach, og paret skal ha kjøpt huset for 4,3 millioner dollar i juli, ifølge The Sydney Morning Herald.

Ifølge Daily Mail ryktes det at Chris`s foreldre, Leonie og Craig, skal flytte inn og overta hjemmet deres i Suffolk Park, når parets hus er klart neste år.

Ga en en usedvanlig bursdagsgave

I sommer fylte vakre Elsa 42 år, og i bursdagsgave fikk spanjolen en leken og humoristisk overraskelse av ektemannen.

Chris, som er verdenskjent etter å ha spilt i blant annet «The Avengers» og «Thor», ga nemlig kona dansetimer.

Lite visste hun derimot om at det var 34-åringen selv som skulle være danselæreren hennes.

I anledning begivenheten publiserte Chris en video fra bursdagsfeiringen på Instagram, der han svinger og «kaster» kona rundt i hagen - på en svært klumsete, men sjarmerende måte.

Selv ler Pataky seg nærmest ihjel, og det er ingen tvil om at hun stortrives i ektemannens selskap.

«Ga kona mi dansetimer i bursdagsgave. Jeg burde gitt noen timer til meg selv, også. Gratulerer med dagen, kjære», skrev kjekkasen.

Sterkt forhold

Siden tidlig i 2010 har skuespillerkjekkasen vært sammen med sin syv år eldre kone Elsa, og det er trygt å si at det gikk fort i svingene da de forelsket seg.

Paret giftet seg nemlig i desember samme året, og fikk datteren India og tvillingguttene Tristan og Sasha kort tid etterpå.

I et intervju med Vogue i april, fortalte Elsa at hun er stolt over at hun og ektemannen fremdeles har et sterkt og godt forhold.

- Vi gjorde alt veldig fort. Jeg vet ikke hvordan vi overlevde som kjærester. Vi giftet oss, og så ett år etter fikk vi barn, fortalte hun til motebladet, ifølge Contactmusic, og fortsatte:

- Det utsetter ekteskapet for mye press, men vi kom oss gjennom det fordi det er mye kjærlighet mellom oss. Vi har begge veldig sterke personligheter, men vi elsker hverandre så høyt, så vi får det til å fungere.

- Vi har vokst sammen

Som mange andre profilerte par har duoen tidligere vært utsatt for bruddrykter, noe de har avkreftet på humoristisk vis.

Elsa innrømmet i intervjuet at forholdet deres ikke har vært problemfritt, men at de likevel er svært lykkelig gift.

- Jeg syntes årene våre sammen har vært fantastiske. Hvert ekteskap har sine opp- og nedturer. Man må jobbe konstant for å være i et godt ekteskap og for å holde sammen for alltid.

- Chris sine foreldre har vært sammen hele livet, og det er en så nydelig ting. Familien deres er veldig tett, fortalte hun til bladet.

Da Elsa først begynte å date Chris var han fremdeles ikke berømt, og trebarnsmoren elsker at de fikk muligheten til å «vokse sammen» mens suksessen deres også har gjort det.

- I starten var det vakkert. Da jeg møtte ham var han ikke kjent i det hele tatt, og jeg vokste sammen med ham og opplevde all suksessen og forandringene. Så ble han enormt stor og jeg har fått dele det også.

- Å gå gjennom hvert øyeblikk og å være der med ham gjennom all suksessen, har faktisk vært en god ting. Vi har vokst sammen. Det er vanskelig å gå fra å være en ukjent person til å bli berømt, og alle endringene som følger med dette, delte hun med Vogue, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - De tror han er både pappa og superhelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer