Chris Hemsworth og Elsa Pataky:

Klinte til på stranden med kona

Stjerneparet tilbrakte late dager på stranden med barna.

KVALITETSTID: Chris Hemsworth (35) og kona Elsa Pataky (42) klarte ikke å holde fingrene unna hverandre da de ble observert på stranden i Byron Bay. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Chris Hemsworth (35) og kona Elsa Pataky (42) klarte ikke å holde fingrene unna hverandre da de ble observert på stranden i Byron Bay. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Chris Hemsworth (35) og kona Elsa Pataky (42) tilbrakte nylig late dager på stranden i Byron Bay, sammen med datteren India (6) og tvillingene Tristan og Sasha (4).

Det lykkelige paret så ut til å storkose seg med en fridag og kunne ikke holde fingrene fra hverandre. Elsa strålte i en lekker hvit bikini, mens Chris hadde bar overkropp med surfebrettet godt plassert under armen.

Paret ble observert i hete omfavnelser og delte et lidenskapelig kyss sammen i solskinnet. De tre barna så også ut til å storkose seg, og tilbrakte store deler av dagen ved vannkanten.

Chris klarte ikke holde seg unna bølgene, og tilbrakte store deler av dagen i havet på jakt etter de perfekte bølgene.

Byggeprosjekt

Stjerneparet venter for tiden på å flytte inn i sitt nye hus, som for øvrig er blitt sammenlignet med både en flyplass og et kjøpesenter. Byggeprosjektet har vakt stor oppmerksomhet, og det er flere medlemmer av lokalbefolkningen som har reagert på den enorme bygningen.

Huset har en prislapp på 8,7 millioner australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 50 millioner norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.