HETE SCENER: Jessica Lowndes og Michael Steger spiller inn en het kjærlighetsscene til serien "90210" på badestranda i Los Angeles. Foto: Stella Pictures
HETE SCENER: Jessica Lowndes og Michael Steger spiller inn en het kjærlighetsscene til serien "90210" på badestranda i Los Angeles. Foto: Stella PicturesVis mer

Klinte til på stranda

Det var ikke bare sola som lagde het stemning i bølgekanten...

SEHER.NO: TV-serien "90210" - som ble lansert som en ny versjon av 90-talls serien "Beverly Hills 90210" går for tiden sin seiersgang på amerikanske TV-skjermer.

Og en av grunnene til suksessen viste skuespillerne Michael Steger og Jessica Lowndes da de nylig spilte inn en romantisk scene på Redondo Beach i California.

2009-serien er nemlig noen hakk hetere enn eventyrene til Brandon, Brenda og de andre fra 90-tallet....

Flere av skuespillerne fra den opprinnelige serien er imidlertid også med i den nye versjonen, blant annet Jennie Garth, Shannen Doherty og Tori Spelling.

"90210"-suksessen har imidlertid ikke bare gitt positive tilbakemeldinger for de kvinnelige skuespillerne.

Etter at en kvinnelig kollega i 2008 at hun aldri så jentene Shenae Grimes (18) og Jessica Stroup (21) spise har de fått mye refs for å være usunne forbilder for fansen.

Kanskje tror de etter den hete stemningen på settet at de kan leve på luft og kjærlighet?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nå blir han pappa igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.