<strong>SJELDEN OPPTREDEN:</strong> Det er ikke ofte Kylie Jenner og Travis Scott har vist seg sammen på arrangementer. På søndagens Grammy-utdeling gjorde de virkelig opp for det! Foto: NTB scanpix
SJELDEN OPPTREDEN: Det er ikke ofte Kylie Jenner og Travis Scott har vist seg sammen på arrangementer. På søndagens Grammy-utdeling gjorde de virkelig opp for det! Foto: NTB scanpix Vis mer

Kylie Jenner og Travis Scott:

Klinte til på rød løper

Overrasket med sjelden opptreden.

Publisert

Natt til mandag gikk den gjeve Grammy-utdelingen av stabelen for 61. gang, og som seg hør og bør var utdelingen preget av både glitter, glamour og flotte antrekk.

På den røde løperen i forkant av utdelingen var det mange som ventet i spenning på hva de store stjernene skulle ha på seg, og hvem de dukket opp sammen med.

Viste hete følelser

Da realitystjernen Kylie Jenner (21) dukket opp på den røde løperen sammen med kjæresten Travis Scott (26), eller Jacques Berman Webster II som han egentlig heter, var det flere som bet seg merke i den noe uvanlige buksedressen hennes.

- Kylie Jenners buksedress var mer forvirrende, skrev blant andre Daily Mail og påpekte hanskene som dekker begge hendene på superstjernen.

Den unge gründeren er en av dem som alltid skaper overskrifter etter at hun har gått på rød løper, enten det gleder antrekk, fremtoning eller uttalelser, og denne gangen ble intet unntak.

Da hun og Scott, som har datteren Stormi (1), dukket opp sammen for første gang på en slik utdeling, var det mye kjærlighet i luften for det unge paret. Duoen så svært forelsket ut der de holdt rundt hverandre og kysset opptil flere ganger.

<strong>FORELSKET:</strong> Det unge paret var ikke redd for å vise hete følelser offentlig på den røde løperen i forkant av årets Grammy-utdeling. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Det unge paret var ikke redd for å vise hete følelser offentlig på den røde løperen i forkant av årets Grammy-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Andre opptreden på ni måneder

Kylie var ikledd en babyrosa buksedress med tilhørende hansker fra motehuset Balmain, og hadde for anledningen på seg smykker fra Lorraine Schwartz. Travis, på sin side, skapte en fin kontrast til det rosa antrekket med en klassisk, sort dress.

De to unge stjernene har vært et par i snart to år, men dette er bare andre gang de inntar et stort rød løper-arrangement sammen.

<strong>I MAI 2018:</strong> Kylie Jenner og Travis Scott gjorde sin rød løper-debut på MET-gallaen i fjor. Foto: NTB scanpix
I MAI 2018: Kylie Jenner og Travis Scott gjorde sin rød løper-debut på MET-gallaen i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Første gang de viste seg på den røde løperen sammen var under den celebre MET-gallaen i mai i fjor, så søndagens opptreden hører altså med til sjeldenhetene for paret - i hvert fall foreløpig.

VURDERER ANTREKKENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer antrekkene fra nattens Grammy-utdeling. Video: Getty Images Entertainment Video / Thea Hope Vis mer

Forlovelsesrykter

Mange spekulerer for øvrig på om turtelduene vurderer å utvide familien sin, og rykter om at paret vil gi Stormi en lillebror eller lillesøster svirrer på sosiale medier.

View this post on Instagram

baby #2?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Og ikke nok med det, paret har over lengre tid satt fart på forlovelsesryktene. Ifølge blant annet Harper's Bazaar var det senest under årets Super Bowl at Travis publiserte et bilde av kjæresten på Instagrams historiefunksjon mens hun hadde på seg en gigantisk ring.

Scott var nemlig en av artistene som opptrådte på det populære pauseshowet under kampen, og fans spekulerte på om han hadde grepet muligheten og fridd til skjønnheten der. Ryktene døde imidlertid fort ut da ingenting ble bekreftet.

Det er langt fra første gang spekulasjoner om forlovelse har svirret rundt Kylie og Travis, som har vært et par siden våren 2017.

Allerede i november 2017 var fansen overbevist om at det unge stjerneparet planla å bli mann og kone, etter at Kylie viste fram en feit diamantring på Snapchat.

Også i mars i fjor, like etter at paret ble foreldre for første gang, sørget realityprinsessen for å kaste vann på ryktemølla. Også den gang viste 21-åringen fram en spesiell ring på sosiale medier, med initialene til kjæresten, som egentlig heter Jacques Webster.

Kylie og Travis har riktignok fremdeles til å gode å bekrefte eller avkrefte at de har forlovet seg.

Møttes på festival

I et intervju med GQ i fjor sommer avslørte Kylie at de to møttes for første gang på musikkfestivalen Coachella i 2017, og tilfeldigvis endte opp med å henge sammen der.

Deretter gikk det raskt for turtelduene. Travis var nemlig på turné, og Coachella var bare ett av stoppene på veien.

- Han sa til meg: «Jeg må dra videre på turneen. Hva gjør vi med dette? For det var helt åpenlyst at vi likte hverandre», forklarte Kylie i intervjuet.

- Og jeg svarte noe sånt som: «Jeg får vel dra sammen med deg, da».

Slik startet altså kjærlighetsforholdet til Kylie og hennes fem år eldre flamme.

- Jeg hoppet på bussen og så kjørte vi avgårde inn i solnedgangen. Jeg var med ham på hele turneen, avslørte hun til bladet.

Vis mer

- Hva sa din mor og resten av familien din til dette? spurte journalisten.

- Hun vet at jeg kjører mitt eget løp. Hele familien min vet at jeg alltid gjør som jeg vil. Slik har jeg vært hele livet. Jeg melder egentlig ikke ifra til noen. Jeg lever mitt eget liv, så derfor ble jeg med ham.

- Vi fikk masse alenetid. Det var organisk. Vi kunne dra til alle disse tilfeldige byene og der fikk vi være de vi virkelig er. Hvis vi hadde vært i Los Angeles for eksempel, så tror jeg alt ville vært helt annerledes. Det var en mening med alt som skjedde, legger Kylie til, og understreker at de fikk tid sammen uten at noen plaget dem.

LES OGSÅ: - Saksøkt på grunn av datterens fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer