Klinte til på "Gossip Girl"-settet

Hete scener under innspillingen av sesong tre.

HETE FØLELSER: Leighton Meester fniste godt da kun kysset  Ed Westwick på settet i New York mandag. Foto: All Over Press
HETE FØLELSER: Leighton Meester fniste godt da kun kysset Ed Westwick på settet i New York mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er kun et par måneder til den nye sesongen av suksess-serien "Gossip Girl" har premiere på amerikanske skjermer, og det ligger an til dramatikk og romanser når de rike ungdommene starter på collegelivet.

Serien, som her til lands sendes på TVNorge, tar for seg livet til de rike tenåringene på Manhattans Upper East Side, og er en av de mest sette tv-seriene i USA.

Nå er stjernene i full gang med innspillingen av sesong tre, og denne uken var det klart for hete scener mellom Leighton Meester (23) og motspilleren Ed Westwick (22) på gatene i New York.

Se bilder fra settet nederst i saken.

Meester spiller den kyniske Blair Waldorf i serien, som i sesong to falt for den kalde Chuck Bass i serien. Mandag så paret ut til å storkose seg da de to klinte til for kameraene under innspillingen av en scene til den nye sesongen.

I virkeligheten er Ed Westwick sammen med Jessica Szohr (23), som spiller Vanessa Abrams i ungdomsserien.

Ed og Jessica er ikke de eneste som har funnet tonen utenfor settet. Blake Livley (21) og Penn Badgley (21), som spiller kjærester i serien, er nemlig også sammen i virkeligheten.

Nylig ble det kjent at Hollywood-stjernen Hilary Duff (21) kommer til å debutere i sesong tre av serien.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nå har de fått nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer