Miley Cyrus og Kaitlynn Carter:

Klinte til på ferie etter sjokk-bruddene

Miley Cyrus og Kaitlynn Carter ser ut til å finne trøst hos hverandre etter hvert sitt brudd.

SJOKK-BRUDD: I løpet av august har allerede to stjernepar rystet Hollywood ved å gå hver til sitt. De to parene bestående av Liam Hemsworth og Miley Cyrus, og Brody Jenner og Kaitlynn Carter har det allerede blitt skrevet opp og ned om. Nå ser det imidlertid ut til at Miley og Kaitlynn har funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
SJOKK-BRUDD: I løpet av august har allerede to stjernepar rystet Hollywood ved å gå hver til sitt. De to parene bestående av Liam Hemsworth og Miley Cyrus, og Brody Jenner og Kaitlynn Carter har det allerede blitt skrevet opp og ned om. Nå ser det imidlertid ut til at Miley og Kaitlynn har funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av denne måneden har det allerede vært to sjokkbrudd i kjendisverdenen. I begynnelsen av august kom nyheten om at Brody Jenner (35) og Kaitlynn Carter (30) skulle gå hver til sitt - bare ett år etter at de ga hverandre sine «ja».

Og i helgen nådde nok et brudd amerikanske medier, da det ble kjent at også stjerneparet Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26) har besluttet å gå hver til sitt etter åtte måneders ekteskap.

Hete omfavnelser

Det kan imidlertid se ut til at verken Miley eller Kaitlynn er hjerteknust av den grunn. Ifølge ET Online har de to blitt observert sammen på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia, og ikke nok med dét.

Miley og Kaitlynn har nemlig blitt observert i hete omfavnelser i helgen, allerede før nyheten om førstnevntes brudd nådde mediene.

Kjendisnettstedet har publisert flere bilder av duoen hvor de både kysser og klemmer hverandre, og det er ingen tvil om at de ser ut til å storkose seg i hverandres selskap.

Miley og Kaitlynn nyter tilsynelatende ferietilværelsen, og ble observert på hotellet Il Sereno, mens de lå på solsengene og holdt godt rundt hverandre.

- De prøvde ikke å skjule det i det hele tatt. Det var andre mennesker som satt ved bassengkanten, forteller en kilde til ET Online.

Videre forteller kilden at Miley og Kaitlynn var på flere dater sammen i løpet av oppholdet, og de skal blant annet ha drukket drinker sammen. Ifølge vitnet skal duoen også ha benyttet anledningen til å booke seg noen massasjer i løpet av ferien.

Bare noen timer etter at de hete bildene av Miley og Kaitlynn nådde offentligheten, kom beskjeden om at Miley og Liam har skilt lag.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Hyppige oppdateringer

Sangstjernen har oppdatert følgerne sine gjennom hele turen på sosiale medier. Forrige uke delte Miley flere videoer av seg selv som danset rundt i bikini til sangen «Rock The Boat» av den avdøde artisten Aaliyah.

Se dette innlegget på Instagram

ROCK THE BOAT ❤️ 🇮🇹 ❤️🇮🇹

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Det stoppet imidlertid ikke der. 26-åringen har også delt utallige bilder fra turen, hvor hun blant annet poserer foran havutsikten, ved bassengkanten og på det som kan se ut som hotellet duoen har tilbrakt ferien på.

Se dette innlegget på Instagram

So much Versacheeeeee @versace 🖤

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Se dette innlegget på Instagram

Throne 👑

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Krig i kommentarfeltet

Kaitlynn har også delt flittig fra turen på Instagram, og spesielt ett av bildene vakte oppsikt. Bildet viser nemlig Kaitlynn og Miley sammen.

En som fikk med seg bildet av de to stjernene var Kaitlynns eksmann, Brody Jenner, som ifølge nettstedet kommenterte følgende:

- Heit dame-sommer, skrev Brody med en flamme-emoji.

Kommentaren ble senere slettet, men hadde allerede rukket å bli plukket opp av flere medier.

Brody Jenner klarte imidlertid ikke å forholde seg taus lenge. Søndag delte han også et bilde av seg selv på Instagram-profilen sin hvor han skrev følgende:

View this post on Instagram

Don’t let yesterday take up too much of today.

A post shared by Brody Jenner (@brodyjenner) on

- Ikke la gårsdagen ødelegge dagen i dag.

Det tok ikke lang tid før realitykollegaen Brandon Lee (23), la igjen en kommentar under bildet.

SPØKEFUGL: Også Brody Jenners realitykollega, Brandom Thomas Lee hadde sitt å si om de nye bildene av Miley Cyrus og Kaitlynn Carter som kliner til. Foto: Skjermdump fra Instagram.
SPØKEFUGL: Også Brody Jenners realitykollega, Brandom Thomas Lee hadde sitt å si om de nye bildene av Miley Cyrus og Kaitlynn Carter som kliner til. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

- La oss fortsette denne skandalen ved å legge ut et bilde av oss to som kliner, skrev Brandon, mens Brody svarte følgende:

SVARTE: Brody Jenner var rask med å dra en spøk som svar til realitykollegaen. Foto: Skjermdump fra Instagram.
SVARTE: Brody Jenner var rask med å dra en spøk som svar til realitykollegaen. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

- Pass på! Bilder av meg og Liam som holder hender på stranden kommer snart.

En som raskt var på ballen var Miley, som bestemte seg for å slå til med et aldri så lite stikk mot Kaitlynns eks.

SLO TIL: Sangstjernen Miley Cyrus fikk selvfølgelig med seg kommentarene, og svarte. Foto: Skjermdump fra Instagram.
SLO TIL: Sangstjernen Miley Cyrus fikk selvfølgelig med seg kommentarene, og svarte. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

- Brody Jenner, gå og ta deg en lur i lastebilen din og avkjøl deg, skrev Miley og la til emneknaggen #hotgirlsummer.

Kommentaren til sangstjernen har i skrivende stund fått over 8000 likerklikk.

Brøt tausheten

Fra Liam Hemsworth sin side har det imidlertid vært helt stille, frem til i dag.

Ifølge tabloidavisen Daily Mail har 29-åringen søkt tilflukt i strandhuset til storebror Chris Hemsworth (36) i Byron Bay i hjemlandet Australia, men tidligere i dag ble han observert ute på vei for å kjøpe frozen yoghurt.

Det var nettopp på denne utflukten at stjernen brøt tausheten om bruddet med Miley.

- Du forstår ikke hvordan det er, sa Liam Hemsworth til australske Daily Mail da han ble spurt om sjokkbruddet.

LES OGSÅ: Setter fart på romanseryktene med ny mann etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer