Miley Cyrus og Kaitlynn Carter:

Klinte til på ferie etter sjokk-bruddene

Miley Cyrus og Kaitlynn Carter ser ut til å finne trøst hos hverandre etter hvert sitt brudd.

SJOKK-BRUDD: I løpet av august har allerede to stjernepar rystet Hollywood ved å gå hver til sitt. De to parene bestående av Liam Hemsworth og Miley Cyrus, og Brody Jenner og Kaitlynn Carter har det allerede blitt skrevet opp og ned om. Nå ser det imidlertid ut til at Miley og Kaitlynn har funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
SJOKK-BRUDD: I løpet av august har allerede to stjernepar rystet Hollywood ved å gå hver til sitt. De to parene bestående av Liam Hemsworth og Miley Cyrus, og Brody Jenner og Kaitlynn Carter har det allerede blitt skrevet opp og ned om. Nå ser det imidlertid ut til at Miley og Kaitlynn har funnet tonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av denne måneden har det allerede vært to sjokkbrudd i kjendisverdenen. I begynnelsen av august kom nyheten om at Brody Jenner (35) og Kaitlynn Carter (30) skulle gå hver til sitt - bare ett år etter at de ga hverandre sine «ja».

Og i helgen nådde nok et brudd amerikanske medier, da det ble kjent at også stjerneparet Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26) har besluttet å gå hver til sitt etter åtte måneders ekteskap.

Hete omfavnelser

Det kan imidlertid se ut til at verken Miley eller Kaitlynn er hjerteknust av den grunn. Ifølge ET Online har de to blitt observert sammen på en luksuriøs ferie ved Comosjøen i Italia, og ikke nok med dét.

Miley og Kaitlynn har nemlig blitt observert i hete omfavnelser i helgen, allerede før nyheten om førstnevntes brudd nådde mediene.

Kjendisnettstedet har publisert flere bilder av duoen hvor de både kysser og klemmer hverandre, og det er ingen tvil om at de ser ut til å storkose seg i hverandres selskap.

Miley og Kaitlynn nyter tilsynelatende ferietilværelsen, og ble observert på hotellet Il Sereno, mens de lå på solsengene og holdt godt rundt hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer