Klinte til på den røde løperen

De nysingle superstjernene Seal og Delta Goodrem ble intime på prisutdeling.

KLINTE TIL: De realtivt nysingle stjernene Seal og Delta Goodrem klinte til foran fotografene på den røde løperen under en prisutdeling i Melbourne søndag. Foto: All Over Press
KLINTE TIL: De realtivt nysingle stjernene Seal og Delta Goodrem klinte til foran fotografene på den røde løperen under en prisutdeling i Melbourne søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De har begge vært gjennom tøffe perioder etter å ha gått gjennom brudd med sine partnere, men søndag ga den nysingle superstjernene Delta Goodrem og Seal hverandre et kyss på den røde løperen under 2012 Logie Awards i Melbourne i Australia.

Den australske artisten Delta Goodrem og Nick Jonas gikk hvert til sitt i februar, mens Seal er midt i en skilsmisseprosess fra ekskona Heidi Klum.

Både Delta og Goodrem ankom den glamorøse prisutdelingen i helhvite antrekk, og det var tydelig at den blonde skjønnheten nøt oppmerksomheten på den røde løperen.

«Godt å være tilbake på den røde Logie-løperen. Takk til dere alle for den varme velkomsten», skrev Delta Goodrem på sin Twitter-profil under arrangementet.

Mens Seal var overraskende vennlig mot Goodrem på prisutdelingen i Melbourne, var ekskona Heidi Klum sammen med barna deres Henry, Johan, Leni og Lou Sulola på picnic i en park i Beverly Hills - og den tyske supermodellen så ikke ut til å ville ha byttet kvalitetstid med barna mot å gå den røde løperen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Kjærligheten tok slutt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer