Klinte til med TV-venninnen

Realitykollegaene Carina Dahl og Mari Haugersveen kysset hverandre for en god sak.

PIKEKYSS: Carina Dahl og Mari Haugersveen er begge med i den nye Bliss-serien «Tigerstaden». Nylig kysset de hverandre for en H&M-kampanje mot aids.  Foto: H&M/Adam deb Haene
PIKEKYSS: Carina Dahl og Mari Haugersveen er begge med i den nye Bliss-serien «Tigerstaden». Nylig kysset de hverandre for en H&M-kampanje mot aids. Foto: H&M/Adam deb Haene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Til høsten begynner realityserien «Tigerstaden» på TV2 Bliss, der TV-seerne får et innblikk i livene til fire kjente norske jenter; Linni Meister (26), Mari Haugersveen (29), Carina Dahl (26) og Therese Haugsnes (26).

Kameraene vil følge Carina Dahls nye liv som artist i Oslo etter å ha bodd mange år i Stockholm. Dahl forteller at hun har et godt forhold til alle jentene, og særlig til Haugersveen som hun kjente godt fra før. Nylig stilte de to opp i H&Ms kampanje mot aids på et bilde der de kysser hverandre.

- De valgte et bilde der vi står nær hverandre. Vi kysset litt også, men de bildene ble kanskje for hete. Det var fint å kunne støtte en så fin sak, sier hun.

Carina synes ikke det var flaut å kysse venninnen.

- Det gikk helt fint. Vi har sikkert gjort det før i et bedugget øyeblikk.

Kampanjen, som foregikk tidligere i vår, heter «Fashion against AIDS», og H&M donerte en dollar til kampen mot HIV og AIDS for alle som sendte inn kyssebilde av seg selv.


Dahl ble kjent med Haugersveen da hun var stylist på Big Brother-innspilling i Stockholm.

- Det er Mari jeg kjenner best, men de andre er to veldig søte jenter de og. Linni kjenner jeg litt fra før, men vi har aldri vært så mye sammen, Therese hadde jeg aldri møtt før.


26-åringen ble først kjent som deltager i Big Brother, og er vant til å ha kameraer på slep i hverdagen.

- Jeg har opplevd det før, så det går bra. Kameraene er jo ikke med meg 24 timer i døgnet.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   
Se videointervju med Carina Dahl her!


[obj:media:11223]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer