Ewan McGregor:

Klinte til med skuespillerkollega

Nå hevder kilder nær paret at ekteskapet skal være over for skuespilleren.

BRUDD: Ifølge People skal Ewan McGregor og kona Eve Mavrakis skal ha tatt ut separasjon i mai. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ifølge People skal Ewan McGregor og kona Eve Mavrakis skal ha tatt ut separasjon i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den skotske skuespilleren Ewan McGregor (46) har siden gjennombruddet i filmen «Trainspotting» vært blant Hollywoods mest ettertraktede skuespillere.

Til tross for at han tidligere har vedgått å ha vært en notorisk skjørtejeger, har han de siste 22 årene vært tilsynelatende lykkelig gift med den franske produksjonsdesigneren Eve Mavrakis (51).

Nå hevder derimot en kilde nær paret til People at ekteskapet skal være over, og at paret har vært separert siden mai.

Eve Mavrakis er også nylig observert i Los Angeles uten gifteringen.

Verken McGregor eller Mavrakis har kommentert påstandene.

Kysset medspiller

Bruddryktene har versert en stund, men skøt for alvor fart etter at The Sun i helgen offentliggjorde bilder av McGregor og hans «Fargo»-medspiller Mary Elisabeth Winstead (32).

De to ble nemlig observert mens de kysset på en kafé i London denne helgen, før de sammen forlot kafeen på McGregors motorsykkel.

Saken fortsetter nedenfor.

ROMANSERYKTER: MCGregor ble i helgen observert mens han klinte til med sin skuespiller-kollega Mary Elisabeth Winstead i London i helgen. Her representerer de tv-serien Fargo under et event i California tildligere i år. Foto: NTB Scanpix.
ROMANSERYKTER: MCGregor ble i helgen observert mens han klinte til med sin skuespiller-kollega Mary Elisabeth Winstead i London i helgen. Her representerer de tv-serien Fargo under et event i California tildligere i år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge avisen skilte også Winstead seg fra sin barndomskjæreste i mai, altså rundt samme tid som McGregor angivelig skal ha tatt ut sin separasjon.

Det er lite tvil om at skuespillerne har tilbrakt mye tid sammen i forbindelse med innspillingen av tv-serien «Fargo», og Winstead har delt flere bilder av på sin Instagram- konto.

Saken fortsetter nedenfor.

Merry Christmas from the cast of Fargo 3! ❄️❄️🎄❄️❄️ 📷 by #davidthewlis

Et innlegg delt av Mary Elizabeth Winstead (@mewins)

Det er ikke langt mellom affærer og skilsmisser i Hollywood, men «Engler og demoner»-stjernen har i motsetning til av sine Hollywood-kolleger holdt sammen med sin kone i en årrekke. Sammen har paret har døtrene Clara (21), Jamyan (16), Esther (15) og Anouk (6).

Ettertraktet

McGregor fikk mange kvinnelige beundrere etter rollen som fattig forfatter i «Moulin Rouge», og ryktene om at sjarmøren er utro har svirret i mange år.

Saken fortsetter nedenfor.

Likevel har McGregor til stadighet slått tilbake mot utroskapsryktene og erklært sin kjærlighet for kona.

SMELTET HJERTER: McGregor smeltet mange hjerter i sin rolle i Moulin Rouge sammen med Nicole Kidman. Foto: NTB Scanpix.
SMELTET HJERTER: McGregor smeltet mange hjerter i sin rolle i Moulin Rouge sammen med Nicole Kidman. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Det er en herlig følelse når man har vært sammen med noen veldig lenge og man er komfortabel i hverandres selskap, uttalte han i «The Graham Norton Show» i 2012.

LES OGSÅ: Vendela fikk støtte fra uventet hold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer