Ariel Winter:

Klinte til med sin ti år eldre kjæreste

«Modern Family»-stjernen Ariel Winter er hodestups forelsket.

STJAL SHOWET: Ariel og Levi benyttet anledningen på den røde løperen til å vise følelsene sine for hverandre. Det resulterte i et skikkelig kyss foran fotografene og fansen. Foto: NTB scanpix
STJAL SHOWET: Ariel og Levi benyttet anledningen på den røde løperen til å vise følelsene sine for hverandre. Det resulterte i et skikkelig kyss foran fotografene og fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I november ble det kjent at «Modern Family»-stjernen Ariel Winter (19) har funnet lykken med skuespilleren Levi Meaden (29).

Og paret la ikke skjul på at det er sterke følelser mellom dem, da de ankom Screen Actors Guild Awards i Los Angeles søndag.

De to skuespillerne kysset hverandre heftig foran fotografene, før de smilende tok seg tid til å hilse på fansen.

MÅTTE FJERNE LEPPESTIFT: Ariel måtte tørke vekk leppestiften sin fra kjærestens lepper etter kysset. Det var neppe hans intensjon å gå inn i salen med korallfargede lepper.  Foto: NTB scanpix
MÅTTE FJERNE LEPPESTIFT: Ariel måtte tørke vekk leppestiften sin fra kjærestens lepper etter kysset. Det var neppe hans intensjon å gå inn i salen med korallfargede lepper.  Foto: NTB scanpix Vis mer

Måtte fjerne leppestift

Ariel måtte fjerne den korallfargede leppestiften sin fra hennes ti år eldre kjærestes ansikt etter det romantiske kysset, skriver Daily Mail.

«Modern Family»-stjernen hadde på seg en glitrende «nakenkjole» i gull fra designeren Mikael D, og stjal showet på løperen både med og uten kjæresten ved sin side.

TI ÅRS FORSKJELL: Kun fem måneder etter at det ble slutt med Ariels forrige kjæreste, fant hun kjærligheten på nytt. Det er hele ti år mellom de to. Foto: NTB scanpix
TI ÅRS FORSKJELL: Kun fem måneder etter at det ble slutt med Ariels forrige kjæreste, fant hun kjærligheten på nytt. Det er hele ti år mellom de to. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tatt i betraktning at hun feiret 19-årsdagen sin dagen før, noe hun røpet til E! News på den røde løperen, bar hun ikke tegn av å være sliten. Feiringen fant sted med 20 av hennes nærmeste venner og familiemedlemmer.

19-åringen var ikke den eneste som stilte på rød løper natt til mandag norsk tid. Stjerner som Nicole Kidman og Emily Blunt strålte foran presseveggen like før SAG-utdelingen.

Enkelte fikk ros, mens andre ble kritisert av moteekspert og bloggredaktør i Aller, Ingeborg Heldal.

SEXY: Ariel Winter valgte å iføre seg en dristig gullkjole som til og med viste frem tatoveringen på hoften hennes. Foto: Rob Latour/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
SEXY: Ariel Winter valgte å iføre seg en dristig gullkjole som til og med viste frem tatoveringen på hoften hennes. Foto: Rob Latour/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer

Romantikken blomstrer

Det var i sommer at nyheten om at Ariel Winter og kjæresten Laurent Gaudette (19) hadde gjort det slutt etter to år som kjærester. Men den talentfulle skuespilleren deppet ikke av den grunn.

I november kom nemlig nyheten om at hun hadde forelsket seg på nytt.

Ariel ble observert oftere og oftere sammen med den 11 år eldre «Aftermath»-stjernen Levi, og plutselig dukket de to opp hånd i hånd da de besøkte LACMAs museum i Hollywood.

Den gang da, som under SAG-utdelingen, gjorde paret heller ikke noe forsøk på å skjule følelsene sine overfor hverandre. Alt gikk imidlertid ikke helt etter planen for turtelduene.

LYKKELIG: Ariel Winter og Levi Meaden viste følelser i Hollywoods gater i november. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG: Ariel Winter og Levi Meaden viste følelser i Hollywoods gater i november. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Vi kom til LACMA for å se Guillermo de Toros utstilling, men den var stengt. Nå plasker det ned ute og vi er stuck i regnet fordi vi parkerte for langt unna, sa Winter til følgerne sine på Snapchat, ifølge E! News.

Et par daget etter bekreftet et talsperson at Ariel og Levi var kjærester, noe som fikk fansen til å juble på sosiale medier.

De to feiret også Thanksgiving sammen. Winter har nemlig kuttet kontakt med sin egen mor, og ville derfor heller tilbringe høytiden med sin nye kjæreste og venner.

LES OGSÅ: «Modern Family»-stjernens kjole skapte overskrifter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer