Klinte til med sin nye flamme

Shakira og Gerart Pique viste sin kjærlighet til hele verden.

NY FLAMME: fotballspilleren Gerard Pique er Shakiras nye flamme. Her er de på tribunen under en fotballkamp i Barcelona. Foto: Reuters
NY FLAMME: fotballspilleren Gerard Pique er Shakiras nye flamme. Her er de på tribunen under en fotballkamp i Barcelona. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Popartisten Shakira (34) bekreftet forholdet til den ti år yngre Barcelona- fotballspilleren Gerart Pique (24) på Twitter for noen uker siden.

«Dette er til deg, min lille solstråle... Shak», skrev hun på sin egen Twitterprofil.

I går var de sammen da fotballaget til Gerart spilte kamp i Barcelona, og paret viste sin kjærligheten til hele verden. De klinte til på tribunen og paret ble tatt bilde av flere ganger iløpet av kampen.

Shakiras «Waka Waka (This time for Africa)» var den offisielle VM-sangen under fotball-VM i Sør-Afrika i 2010, der Spania gikk helt til topps.

- Jeg ville sette pris på om folk snakket til meg kun om det fotballmessige. Men etter hva jeg forstår er det uunngåelig, sa Gerart da forholdet ble kjent.

Shakira avsluttet i januar det 11 år lange forholdet til Antonio de la Rua, som hun var forlovet med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Shakira bekrefter forholdet på Twitter!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer