Leonardo Dicaprio:

Klinte til med sin 23 år yngre flamme

Leonardo Dicaprio og Camila Morrone klarte ikke å holde fingrene fra hverandre.

KLINTE TIL: Leonardo Dicaprio og Camila Morrone gjorde lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Leonardo Dicaprio og Camila Morrone gjorde lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I hele fjor verserte rykter om at Leonardo Dicaprio (44) hadde funnet lykken med den 23 år yngre modellen Camila Morrone (21). Selv om de to turtelduene har holdt en svært lav profil rundt romansen, har de likevel blitt fotografert i het omfavnelse ved flere anledninger.

Tidligere denne måneden ble paret igjen avbildet sammen, og selv om de foreløpig ikke har bekreftet forholdet, er de nye bildene mer enn god nok bekreftelse for fansen.

Duoen ble nemlig fotografert mens de klinte til på en restaurant på Manhattan New York, og de så svært forelsket ut der de satt med noe godt i glasset.

FORELSKET: Leo og Camila delte både blikk og kyss på restauranten. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Leo og Camila delte både blikk og kyss på restauranten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KOSER SEG: Lite tyder på at de to turtelduene ble forstyrret av fotografene utenfor. Foto: NTB Scanpix
KOSER SEG: Lite tyder på at de to turtelduene ble forstyrret av fotografene utenfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilder i Leos omgangskrets har tidligere uttalt at de bare er nære venner, men i fjor sommer kunne det tilsynelatende virke, i likhet som på de nye bildene, som om duoen er mer romantisk involvert enn som så.

Dater én type jenter

Tidligere har kilder forklart overfor People at Leo og Camila skal ha kjent hverandre i mer enn 10 år, og at de to er nære familievenner. I august ble paret avbildet i het flørt på stranden i forbindelse med en ferietur i Europa. Bildene viste blant annet Leo og hans 23 år yngre flamme tett omslynget i vannkanten.

I slutten av 2017 ble skuespilleren koblet til intet mindre enn to supermodeller. Noen måneder senere ble han gjentatte ganger observert med den 21 år gamle supermodellen Camila Morrone.

Foruten å bli avbildet etter en endt skiferie i kjendisparadiset Aspen, dro de sammen på talkshowvert Ellen DeGeneres' stjernespekkede 60-årsfest.

HEIA HEIA: De to turtelduene har også vært på fotballkamp sammen. Her i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
HEIA HEIA: De to turtelduene har også vært på fotballkamp sammen. Her i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Før han falt for Morrone, datet 44-åringen ha datet den danske modellen Nina Agdal (26). Før de to innledet et forhold, skal hun ha vært skeptisk til hans sans for vakre modeller.

Det tidligere tenåringsidolet synes nemlig å ha funnet sin oppskrift for å unngå voksenlivet lengst mulig: Kvinnene skal fortrinnsvis være blonde, fotomodeller og ikke minst - unge.

I tillegg skiftes de ut i et tempo som få kan følge med på. Den siste i en lang, lang rekke av erobringer er fremdeles Camila Morrone.

Som sine forgjengere oppfyller hun alle kriteriene, og er - til tross for sin unge alder - allerede godt etablert som modell både på catwalken og i de største magasinene.

HETT: Leo og Camila avkjølte seg sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
HETT: Leo og Camila avkjølte seg sammen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KYSS, KLAPP og KLEM: Romansen mellom Leo og modellen blir bare tydeligere og tydeligere. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP og KLEM: Romansen mellom Leo og modellen blir bare tydeligere og tydeligere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Vanskelig å holde motet oppe uten penger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer