<strong>NY KJÆRESTE:</strong> Emma Watson klarte ikke å holde  seg unna sin nye kjæreste, som ifølge Perezhilton.com heter Will Adamowicz, da de dro sammen på musikkfestivalen Coachella i California lørdag. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Emma Watson klarte ikke å holde seg unna sin nye kjæreste, som ifølge Perezhilton.com heter Will Adamowicz, da de dro sammen på musikkfestivalen Coachella i California lørdag. Foto: All Over Press Vis mer

Klinte til med ny kjæreste

«Harry Potter»-stjernen er trollbundet av sin nye drømmemann.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (22) har vært singel siden bruddet med skuespiller-kollegaen Johnny Simmons i november.

Men nå ser lykken ut til å igjen smile til Emma.

Da hun lørdag dro på rockefestivalen Coachella i California, var det arm i arm med en høy, mørk og kjekk mann, som ifølge kjendisbloggeren Perezhilton.com heter Will Adamowicz.

De to turtelduene skal ikke ha brydd seg om de andre publikummerne og kysset hett, mens de lyttet til de forskjellige konsertene.

Og paret hadde ekstra grunn til å feire i helgen.

Dagen etter var det nemlig Emma Watsons 22-års dag.

Hva hun fikk i gave av sin nye hjertevenne er imidlertid ikke kjent.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble dumpet på grunn av «Harry Potter»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer