PIKENES JENS: Realitystjernen Scott Disick omfavner singellivet og blir sett med nye damer hver uke. Her holder han hender med skuespiller Bella Thorne i slutten av juni. I helgen slo han seg derimot løs med en ny skjønnhet. Foto: NTB Scanpix
PIKENES JENS: Realitystjernen Scott Disick omfavner singellivet og blir sett med nye damer hver uke. Her holder han hender med skuespiller Bella Thorne i slutten av juni. I helgen slo han seg derimot løs med en ny skjønnhet. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen Scott Disick:

Klinte til med ny flørt

Scott Disick blir koblet til nok en skjønnhet etter bruddet fra Kourtney Kardashian.

(Seoghør.no): Sommeren 2015 ble det slutt mellom Scott Disick (34) og Kourtney Kardashian (38).

De to var sammen i ni år og fikk tre barn sammen, men Kourtney skal ha fått nok av kjærestens party-livsstil og høye alkoholforbruk, og dumpet ham.

Selv om Scott tidligere har uttalt at han «aldri kommer over» Kourtney, prøver han så hardt han bare kan. Til stadighet blir han sett med en ny ung skjønnhet ved sin side, og ser ut til å ha en forkjærlighet for unge modeller i 20-årene.

NY FLAMME: Her blir Scott fotografert på fest i Hamptons med armene rundt en ny dame. De to hygget seg og lo, mens de tok bilder i en ballbinge på festen. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Her blir Scott fotografert på fest i Hamptons med armene rundt en ny dame. De to hygget seg og lo, mens de tok bilder i en ballbinge på festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I helgen skal han ha ankommet en eksklusiv fest i the Hamptons, utenfor New York, sammen med en mørk, mystisk skjønnhet. Jentas identitet var ikke hemmelig lenge, og kort tid etter avsløre nettsiden E! Online at hun heter Emma Blanchard.

- Paret ankom i samme bil rundt midnatt, og ble sett mens de «klinte åpenlyst» foran alle gjestene, skriver nettsiden.

KLINTE TIL: Scott var ikke sjenert, men ga sin nye beundrer et stort kyss foran mange skuelystne. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Scott var ikke sjenert, men ga sin nye beundrer et stort kyss foran mange skuelystne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liker singellivet

En annen gjest forteller at de «på et tidspunkt gikk inn i et annet rom for å få mer privatliv», før de forlot festen rundt klokken tre om morgenen.

En kilde nær Scott, forteller at de ikke skjedde noe seriøst mellom Scott og Emma.

TOK SLUTT: Forholdet mellom Scott og Kourtney Kardashian tok slutt for to år siden.
TOK SLUTT: Forholdet mellom Scott og Kourtney Kardashian tok slutt for to år siden. Vis mer

- Han er ikke på jakt etter et forhold. Han nyter sommeren og flørter med noen jenter. Jeg tror han koste seg spesielt på den festen.

Scotts siste flørt er langt mindre profilert enn hans tidligere erobringer. Nylig ble han koblet til modellen og skuespilleren Bella Thorne (19). De ble fotografert kyssende i Cannes, men like etter ble han tatt på fersken med en rekke andre kvinner.

FESTLØVER: Scott og Bella Thorne elsker begge å feste, men hun skal ha uttalt at Disick drikker litt for mye for hennes smak. Her forlater de en fest sammen i slutten av juni. Foto: NTB Scanpix
FESTLØVER: Scott og Bella Thorne elsker begge å feste, men hun skal ha uttalt at Disick drikker litt for mye for hennes smak. Her forlater de en fest sammen i slutten av juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De liker begge å feste, og derfor henger de sammen. Det er bare for gøy, sa en kilde den gangen til E!

UNG FLAMME: I juni tilbrakte trebarnsfaren mye tid med Justin Biebers ekskjæreste, og Lionel Richies datter, 16 år yngre Sofia.
UNG FLAMME: I juni tilbrakte trebarnsfaren mye tid med Justin Biebers ekskjæreste, og Lionel Richies datter, 16 år yngre Sofia. Vis mer

Disick har også blitt koblet til andre jenter som Ella Ross (19), Sofia Richie (18) og Bella Banos (20).

Ignorerte barna

I tiden Scott har vært på damejakt, skal han ha sett lite til sine tre barn, noe som gjør Kourtney rasende.

- Tidligere bekymret Kourtney seg for Scott, men ikke nå lenger. Nå synes hun bare at han er fullstendig patetisk. Det er tydelig for alle at han holder på å miste det, forteller en venn av paret til People.

- Hun lurer på hvor lang tid det vil ta denne gangen før han kommer gråtende og ber om tilgivelse. Hun planlegger å være streng og be ham oppsøke hjelp. Hvis ikke får han ikke se barna.

DROPPER BARNA: Kourtney skal ofte ha irritert seg over at Scott ofte dropper avtalte besøk med sine tre barn. Her er han, Kourtney og minstemann Reign i Disneyland.

DROPPER BARNA: Kourtney skal ofte ha irritert seg over at Scott ofte dropper avtalte besøk med sine tre barn. Her er han, Kourtney og minstemann Reign i Disneyland.

Vis mer

På ferie med eksen

Nå ser det derimot ut til at de to har fått et bedre forhold, og nylig ferierte de sammen i den amerikanske byen Massachusetts. På bildene de har delt så det ut til at barna deres Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) koste seg med både mamma og pappa.

Det ser likevel ut til at både Kourtney og Scott har gitt opp tanken på en mulig gjenforening. Kourtney har blitt koblet til modellen Younes Bendjima (23).

LES OGSÅ: Dro på badeferie med eksen