Katie Holmes:

Klinte til med ny flamme

Katie Holmes legger ikke skjul på forelskelsen.

USJENERT: Katie Holmes er ikke redd for å offentlig vise kjærligheten til Bobby Wooten III. Foto: Backgrid USA/NTB
USJENERT: Katie Holmes er ikke redd for å offentlig vise kjærligheten til Bobby Wooten III. Foto: Backgrid USA/NTB Vis mer
Publisert

Fra 2006 til 2012 var skuespiller Katie Holmes (43) gift med Tom Cruise (55), og sammen har de datteren Suri (16). Da duoen skilte seg skal Holmes ha blitt tvunget til å inngå en avtale med Cruise, som hindret henne i å starte et nytt offisielt forhold før det hadde gått fem år.

I 2013 begynte det derimot å svirre kjærlighetsrykter rundt Holmes og Oscar-vinneren Jamie Foxx (54), til tross for at de holdt lav profil. Etter seks år ble det imidlertid brudd for stjerneparet, angivelig midt i bryllupsplanlegging.

Nå har derimot «Dawsons`s Creek»-stjernen forelsket seg igjen - og denne gangen legger hun overhodet ikke skjul på det.

Har møtt moren

Forrige måned ble skuespilleren observert med en tilsynelatende ny flamme, nemlig musikeren Bobby Wooten III (33), i New York, melder Us Weekly.

E News! skriver at paret var ute på en lunsjdate, der det ikke ble spart på verken kyss eller hete omfavnelser. De skal også ha holdt hender under hele lunsjen, før de tok fatt i hver sin bysykkel for å utforske byen.

Senere skal paret ha tatt banen til Guggenheim-museumet og Central Park, der Wooten ble fotografert mens han klemte 43-åringens mor, Kathy Holmes. Det melder Entertainment Tonight.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer