Amber Heard:

Klinte til med ny flamme

Skuespilleren ser ut til å ha funnet lykken på ny.

NYTT PAR?: I helgen ble skuespiller Amber Heard observert med en kvinne i hete omfavnelser. Bildene har satt fart på romanseryktene. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR?: I helgen ble skuespiller Amber Heard observert med en kvinne i hete omfavnelser. Bildene har satt fart på romanseryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At skilsmissen mellom Hollywood-stjernen Johnny Depp (56) og Amber Heard (33) var svært turbulent, er ikke akkurat noen hemmelighet. Skilsmissen var et faktum i januar 2017 og den rettslige kampen mellom de to eksene, der det blant annet dukket opp beskyldninger om vold og overgrep, ble tidvis svært offentlig.

Siden skilsmissen med Depp, har Heard blitt koblet til en rekke menn, blant dem Tesla-gründer Elon Musk (48), kunsthandler Vito Schnabel (33) og filmskaper Andrés Muschietti (46).

Nå kan det imidlertid se ut til at Heard har funnet lykken med en helt annen.

Ifølge Daily Mail ble hun nemlig sett i hete omfavnelser sammen med settdekoratøren Bianca Butti forrige helg.

Duoen ble observert mens de kysset hverandre utenfor et hotell i Sør-California. På paparazzibildene ser det ut som at de storkoser seg i hverandres selskap, og de legger ikke skjul på kjærligheten de har til hverandre.

ROMANTISK KYSS: Bianca Butti holdt godt rundt Amber Heard da de delte et kyss utenfor et hotell i California forrige helg. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISK KYSS: Bianca Butti holdt godt rundt Amber Heard da de delte et kyss utenfor et hotell i California forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sto frem som bifil

33-åringen har tidligere vært åpen om at hun er bifil. Det gjorde hun i et intervju med nettstedet AfterEllen i 2010, kort tid etter at hun dukket opp på et arrangement sammen med sin daværende kjæreste - kunstneren Tasya van Ree (43).

Den gang tolket flere medier dette som at Heard var lesbisk, deriblant MTV News og Huffington Post. Senere er det imidlertid blitt klart at filmstjernen er bifil.

- Når jeg hører noen snakke om at jeg kom ut av skapet, synes jeg det er morsomt, siden jeg aldri var i skapet, sa hun, ifølge Sky News i 2017.

Ifølge Heard har hun aldri skjult sin egen seksualitet, og i intervjuet understreket hun at hun faktisk aldri gjorde en stor greie ut av det å «komme ut». Da en journalist spurte henne om hennes seksualitet direkte, den gangen i 2010, svarte hun bare «ærlig» og «impulsivt», forklarte hun til Sky News.

ÆRLIG: Amber Heard mener hun aldri har skjult seksualiteten sin. Her avbildet i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Amber Heard mener hun aldri har skjult seksualiteten sin. Her avbildet i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kreften kom tilbake igjen

Ifølge Daily Mail har Heards nye flamme, Bianca Butti, brystkreft. Denne diagnosen fikk hun først påvist i 2015, men ble siden friskmeldt, før kreften kom tilbake igjen i mars i fjor.

Etter å ha blitt diagnostisert med krefttypen for andre gang, ønsket Butti å prøve alternative behandlinger. Forsikringen dekket ikke nok, og hun hadde derfor et håp om å skaffe 60 000 amerikanske dollar for å dekke regningene sine og betale for to års behandlinger av brystkreften.

I august i fjor opprettet Buttis venner en GoFundMe-side for å samle inn penger til kostnadene av kreftbehandlingene.

- Jeg fikk diagnosen brystkreft for andre gang i mars. Jeg var ødelagt. En ny svulst dukket opp i høyre bryst, nesten tre år etter at jeg ble erklært kreftfri. For de av dere som ikke kjenner meg, fikk jeg brystkreft i slutten av 2015, har Butti skrevet på GoFundMe-siden sin.

- Jeg var 34 år gammel. Jeg gjennomgikk et tradisjonelt program med cellegift, kirurgi og stråling som jeg trodde hadde virket, frem til for noen måneder siden, fortsatte hun.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Alternativ behandling

På nettsiden opplyser Butti også at hun søkte alternativ behandling gjennom Center for New Medicine i New Irvine, og at hennes alternative behandlinger blant annet består av en høy dose C-vitamin, ernæring, trening og emosjonell terapi.

Videre skrev Butti at pengene til behandlingen blant annet vil gå til avtaler med onkolog, avbildning, skanninger, akupunktur, urter og kosttilskudd.

Buttis GoFundMe-side har hittil samlet inn i overkant av 18 500 amerikanske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 164 000 norske kroner.

Ifølge den britiske tabloidavisen står Butti oppført som medvirkende i en rekke filmer på IMDb, deriblant den kommende filmen «Leave Not One Alive» med blant andre skuespiller Bella Thorne (22) i en av rollene.

Butti medvirket også i thrilleren «Uncanny» (2015) og en håndfull andre filmer og kortfilmer.

LES OGSÅ: Popstjernen (61) med ny flamme (25)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer