Brooklyn Beckham:

- Klinte til med nok en ny dame

Brooklyn Beckham (19) har vært koblet til hele tre damer på en drøy måned.

DRAGET PÅ DAMENE: Det er liten tvil om at Brooklyn Beckham (19) er en ettertraktet ung mann. Kun én måned etter det angivelige bruddet fra ekskjæresten, har han allerede bllitt observert på date med to nye damer. Foto: Splash News
DRAGET PÅ DAMENE: Det er liten tvil om at Brooklyn Beckham (19) er en ettertraktet ung mann. Kun én måned etter det angivelige bruddet fra ekskjæresten, har han allerede bllitt observert på date med to nye damer. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det ser ut til å gå hett for seg for Brooklyn Beckham (19) om dagen, og det er liten tvil om at 19- åringen har draget på damene.

I mars ble David (42) og Victoria Beckhams (43) eldste sønn avbildet mens han klinte med kjæresten Chloë Moretz (21). Få uker senere ble han derimot observert mens han kysset den 20 år gamle Playboy-modellen Lexi Wood.

Forrige uke ble han nok en gang observert under det som angivelig skal ha vært en date i New York, men denne gangen var det med den åtte år eldre musikeren og danseren Lexy Panterra (27). Og skal man tro kildene, skal også denne daten ha gått veien for Brooklyn.

- Klinte til på nattklubb

Det er Magasinet Us Weekly som først omtaler kjendissønnens siste flørt.

Ifølge kilder som angivelig skal ha observert paret, så de to ut til å trives svært godt i hverandres selskap.

Saken forsetter nedenfor.

NY DAME? Brooklyn ble observert sammen med den 28-år gamle musikeren og danseren Lexy Panterra i New York forrige uke. Nå spekuleres det i om den unge gutten har fått seg en ny kjæreste. Foto: NTB Scanpix.
NY DAME? Brooklyn ble observert sammen med den 28-år gamle musikeren og danseren Lexy Panterra i New York forrige uke. Nå spekuleres det i om den unge gutten har fått seg en ny kjæreste. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Brooklyn og Lexy holdt hender under middagen og de kunne ikke slutte å le og ta på hverandre, forteller en kilde til magasinet.

Senere samme kveld skal en annen kilde også ha observert paret under et hett kyss på nattklubben The Box, mens andre skal ha observert det samme utenfor Brooklyns studio i verdensmetropolen.

Brooklyn, som for øvrig er fotograf, har også lagt ut flere bilder av sangeren på sin Instagram-profil, og nå spekuleres det dermed i om de to er et par.

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Datet Playboymodell

Det er altså bare en knapp måned siden utenlandske medier delte bilder av unggutten mens han klinte til i offentlighet med Playboy-modellen Lexi Wood (20).

Da Brooklyn kort tid etter delte et bilde av det som kan se ut til å være den samme jenta, raste fansen mot ham på sosiale medier. Mange skal tydeligvis ikke ha rukket å få med seg det angivelige bruddet med ekskjæresten Chloë.

- Chloë fortjener bedre, skriver en, mens en annen påpeker Brooklyns unge alder og skriver at Chloë trenger en mann - ikke en gutt.

Erklærte sin kjærlighet

Selv om det kan høres ut som det er en mannsalder siden forholdet med skuespilleren Cloë Moretz tok slutt, er det altså bare noen uker siden alt tilsynelatende var fryd og gammen mellom dem.

Da Brooklyn fylte 19 år i mars, gratulerte Chloë ham med dagen med en hilsen på Instagram.

- Stopp aldri å smile. Jeg elsker deg. Gratulerer med dagen, Brooklyn.

Never Stop Smiling, I Love You, Happy Birthday Brooklyn 🎈♥️

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Senere samme måned ble paret observert mens de nærmest ikke klarte å holde hendene fra hverandre i New York.

Paret har datet av- og- på siden de først møttes under Paris Fashion Week i 2014.

Den gangen ble forholdet kortvarig, og det skal ha vært den lange avstanden som gjorde det vanskelig for det unge paret å få forholdet til å fungere. På den tiden bodde nemlig Brooklyn i London, mens Chloë var bosatt i Los Angeles.

I september i fjor uttalte skuespilleren i et intervju i tv-programmet «The Talk» at det var alt oppstyret i media som tærte på forholdet.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi: «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa Cloë i TV-intervjuet som ble gjengitt av US Weekly.

LES OGSÅ: Beckham: - Han er en kjekk gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer