Catherine Zeta-Jones og Kirk Douglas:

Klinte til med Kirk Douglas (100)

«Chicago»-stjernen Catherine Zeta-Jones fikk et hjertelig møte med sin berømte svigerfar.

FAMILIETREFF: Kirk Douglas og hans kone (Michaels stemor) Anne Buydens hilser på Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas under gallaen «Legacy of Vision» i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETREFF: Kirk Douglas og hans kone (Michaels stemor) Anne Buydens hilser på Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas under gallaen «Legacy of Vision» i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Lenge før Catherine Zeta-Jones (48) og hennes ektemann Michael Douglas (73) ble filmstjerner, var Michaels pappa Kirk Douglas (100) en av verdens mest berømte skuespillere.

Og Kirk - som tidligere i år ble hundre år - viste tidligere denne måneden at han selv i moden alder ikke har mistet sjarmen som gjorde ham til et sex-symbol over hele verden.

«Spartacus»-stjernen tok i mot sin kjære svigerdatter med et kyss på munnen, da de to møtte hverandre under gallafesten «Legacy of Vision» 10. november, skriver The Sun.

Saken fortsetter under bildene.

HELT I HUNDRE: Kirk Douglas smilte bredt etter kysset fra sin vakre svigerdatter. Foto: NTB Scanpix
HELT I HUNDRE: Kirk Douglas smilte bredt etter kysset fra sin vakre svigerdatter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I NORGE: Kirk Douglas i Norge i 1965 i forbindelse med innspillingen av filmen «Heltene fra Telemark». Foto: NTB Scanpix
I NORGE: Kirk Douglas i Norge i 1965 i forbindelse med innspillingen av filmen «Heltene fra Telemark». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Douglas-familien er kjent for å ha et tett forhold, og Kirk har også vist omsorg for Michael Douglas' sønn Cameron, både før og etter at han slapp ut av fengsel, hvor han sonet ... for en narkotikadom.

I august slapp Cameron ut på prøve, og fikk et hjertelig gjensyn med både sin far og bestefar i Los Angeles.

NÆRT FORHOLD: Michael og Catherine var de første til å gratulere Kirk, da han tidligere i år feiret 100 år. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Michael og Catherine var de første til å gratulere Kirk, da han tidligere i år feiret 100 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Camerons første besøk hos Kirk på over åtte år. Vi hadde en fantastisk gjenforening, skrev Michael på Facebook og la ut bilde av den store begivenheten.

Da sønnen ble dømt for syv år siden bebreidet Michael seg selv for å ha prioritert karrieren, og for ikke å ha vært til stede for Cameron under oppveksten. Samtidig var han ikke i tvil om at fengselsoppholdet tross alt var det beste som kunne skje sønnen.

- Han har knapt vært edru siden han var 13. Han ville dødd eller bli drept, og han vet nå at han har fått en gyllen sjanse til å starte et nytt liv, fortalte Michael til NBC Today i 2010.

VERNER OM SØNNEN: Michael Douglas' sønn Cameron har blitt tatt godt vare på av sin far og stemor etter at han slapp ut av fengsel. Foto: NTB Scanpix
VERNER OM SØNNEN: Michael Douglas' sønn Cameron har blitt tatt godt vare på av sin far og stemor etter at han slapp ut av fengsel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For Cameron var det heller ikke lett å ta seg til under soningen.

I 2012 hadde han tystet på sin egen narkolanger, noe som førte til at mafiasjefen utlyste en belønning til personen som kunne skade 38-åringen i fengselet.

- Han hadde brukket lårbeinet, noe som er vanskelig å brekke, og har blitt tvunget til å operer inn skruer, sa en kilde til New York Post den gangen.

I tillegg skal han ha brukket flere fingre.

Michael og Catherine har barna Dylan og Carys sammen.

Han har vært åpen om at familien har vært viktig for ham, spesielt etter at han måtte kjempe mot sin alvorlige kreftdiagnose.

- Det har gått fem år, og jeg føler meg veldig bra, og har fått en ny forståelse for livet. Jeg er mer motivert, mer ansvarlig. Mine yngste barn kunne vært barnebarna mine. Jeg ønsker å være her en stund til, forteller han til magasinet AARP i 2016, ifølge Contactmusic.com.

Michael og Catherine gikk fra hverandre i 2013, men fant tilbake til kjærligheten året etter.

I fjor delte Catherine en Instagram-hyllest til ektemannen på deres 15 års bryllupsdag:

- God bryllupsdag, kjæreste Michael! Jeg elsker livet vårt sammen, dette er for de neste 15! skrev hun i bildeteksten.

LES OGSÅ: Catherine Zeta-Jones tok med fansen på rundtur i klesskapet

Happy Anniversary dearest Michael! Loving our life together, here's to the next 15! ❤️

Et innlegg delt av Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer