­

- Klinte til med eksen etter bruddet

Brooklyn Beckham skal ha blitt sett i het flørt med sin ti år eldre eks-flamme.

SLUTT: Nylig skal Hana Cross og Brooklyn Beckham ha gjort det slutt. Nå er han observert med danseren og musikeren Lexy Panterra nok en gang. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Nylig skal Hana Cross og Brooklyn Beckham ha gjort det slutt. Nå er han observert med danseren og musikeren Lexy Panterra nok en gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august kom nyheten om at Brooklyn Beckham (20) og modellkjæresten Hana Cross (22) skal ha gjort det slutt etter rundt åtte måneder som kjærester.

Siden i vinter hadde duoen hengt sammen som erteris, og de var ikke redde for å vise følelser for hverandre på den røde løperen eller på sosiale medier.

Men sist måned hevdet imidlertid kilder til Daily Mail at forholdet mellom de to, som ikke hadde blitt avbildet sammen offentlig på over fire uker, var over.

På Beckhams pub

Og nå fyres det ytterligere opp under bruddryktene.

I helgen skal nemlig David og Victoria Beckhams eldste sønn ha blitt observert i het flørt med danseren og musikeren Lexy Panterra (30), som han hadde en romanse med i fjor vår, skriver Us Weekly.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Til nettstedet forteller et øyenvitne at Brooklyn og Lexy kysset på nattklubben Tape i London lørdag.

Dagen etter dukket 30-åringen opp på David Beckhams pub Lore of the Land, og selv om det er uklart om Brooklyn var sammen med henne her, så publiserte Lexy flere bilder på sin Instagram-story etter besøket.

- David Beckhams pub var virkelig fantastisk med god mat og hyggelige servitører, men jeg vil anbefale dem å bruke sugerør laget av papir eller bambus i stedet for av plastikk, fortalte hun til Us Weekly, og la spøkefullt til:

- Og så foreslår jeg at de spiller litt Lexy Panterra-musikk for å gjøre atmosfæren enda bedre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Drag på damene

Det var i mai i fjor at Brooklyn og Lexy ble linket til hverandre for første gang. Også da var Us Weekly først ute med å melde om kjendissønnens flørt.

- De hadde en virvelvind-romanse i New York sist uke, fortalte en kilde til nettstedet.

Paret skal da blant annet ha spist middag sammen på restauranten Catch, og i tillegg blitt observert kyssende på hverandre flere steder rundt i storbyen.

- Brooklyn og Lexy hold hender under middagen og de klarte ikke slutte å le eller ta på hverandre, fortsatte kilden.

20-åringen er som kjent en talentfull fotograf, og han la ut flere bilder av henne på sin Instagram-profil kort tid etter stevnemøtet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I rundt fire år var unge Beckham også i et turbulent av-og-på forhold med Hollywood-stjernen Chloë Grace Moretz (22).

Den siste spikeren i kisten for romansen skal ha vært da Brooklyn ble tatt på fersken med den 21 år gamle Playboy-modellen Lexi Wood i april i fjor. Bilder av paret i het omfavnelse i offentlig rom ble den gang spredt som ild i tørt gress.

Måneden etterpå traff han altså Lexy Panterra, før han gikk videre til Hana Cross.

Vis mer

LES OGSÅ: - Har kjempet hele livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer