Klinte til med 66-åring

Til vanlig foretrekker DiCaprio unge modeller. På filmsettet er ting derimot annerledes.

FILMKYSS: I dramaet "The Wolf of Wall Street" kysser Leonardo DiCaprio med den nesten 30 år eldre Joanna Lumley. Foto: FameFlynet
FILMKYSS: I dramaet "The Wolf of Wall Street" kysser Leonardo DiCaprio med den nesten 30 år eldre Joanna Lumley. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjekkasen Leonardo DiCaprio (38) er kjent som en ekte skjørtejeger som til vanlig har en forkjærlighet for unge og vakre modeller

Nylig ble han singel etter at forholdet til «Victoria's Secret»-modellen Erin Heatherton (23) tok slutt, og da han ble sett i het omfavnelse med en betraktelig eldre kvinne i New York denne uka var det nok derfor lett å misforstå situasjonen. 

Kvinnen er nemlig "Absolutely Fabulous"-stjernen Joanna Lumley (66) som Leonardo spiller mot i sin nyeste film "The Wolf of Wall Street". Og duoens hyggelige seanse på benken var en av scenene som ble spilt inn.

Tidligere denne måneden avslørte skuespiller-veteranen Dame Eileen Atkins (78) at hun takket nei til denne rollen mot DiCaprio - nettopp fordi hun måtte kysse ham.

Matthew McConaughey (43) spiller også i dramaet som er regissert av Martin Scorsese og har premiere en gang neste år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer