Antonio Banderas:

Klinte til i kirken med sin nye kjæreste

Antonio Banderas (56) tok med seg sin nye flamme på gudstjeneste i hjembyen.

KLINTE TIL: Antonio Banderas (56) kliner til med sin nye kjæreste Nicole Kimpel (37) i en kirke i den spanske byen Malaga. Foto: NTB Scanpix 
KLINTE TIL: Antonio Banderas (56) kliner til med sin nye kjæreste Nicole Kimpel (37) i en kirke i den spanske byen Malaga. Foto: NTB Scanpix  Vis mer
Publisert

(Seoghør.no) Tirsdag deltok den spanske filmstjernen Antonio Banderas (56) i en gudstjeneste i hjembyen Malaga. Og han kom ikke alene.

Antonio, som tidligere var gift med Melanie Griffith, tok med seg sin nye kjæreste Nicole Kimpel (37) i kirken. I et øyeblikk var også romantikken i full blomst, da de to kysset hverandre.

Filmstjernen var kledt i en hvit kjortel, mens hun på sin side var anstendig antrukket i kjole og cardigan.

Saken fortsetter under bildet.

I GUDSTJENESTE: Nicole Kimpel og Antonio Banderas i kirken sammen. Foto: Jorge Guerrero / NTB Scanpix
I GUDSTJENESTE: Nicole Kimpel og Antonio Banderas i kirken sammen. Foto: Jorge Guerrero / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail ble paret observert sammen for første gang i 2015. Den gang var det shopping som stod i fokus.

Banderas seilte opp som en vesentlg figur i Hollywood på 90-tallet, og han har spilt i store filmer som «Desperado» og «Zorro - den maskerte hevner».

Skilt etter 18 år

I 2014 kom nyheten om at Hollywood-paret Melanie Griffith og Antonio Banderas skulle skilles etter 18 år som ektepar.

Det var Melanie som leverte inn skilsmissepapirene. Hun oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som årsak til bruddet.

Kort tid etterpå fjernet skuespilleren også hjertetatoveringen med Antonios navn, som hun hadde på armen.

Saken fortsetter under bildet.

TATOVERING: Melanie Griffith og Antonio Banderas ankommer en Oscar-fest i 2005. Legg merke til Antonio-tatovering til Melanie. Paret skilte seg i 2014 etter 18 år som gift. Foto: Chris Pizzello / NTB Scanpix
TATOVERING: Melanie Griffith og Antonio Banderas ankommer en Oscar-fest i 2005. Legg merke til Antonio-tatovering til Melanie. Paret skilte seg i 2014 etter 18 år som gift. Foto: Chris Pizzello / NTB Scanpix Vis mer

I et intervju, som ble gjort etter at Antonio ble sammen med Nicole, avslørte skuespilleren at han fremdeles hadde sterke følelser for eksen.

- Et langt forhold gikk i stykker, og vi har forandret status. Det har vært tøft, men jeg elsker henne fremdeles veldig høyt og vi har et godt vennskap, fortalte han til den Colombianske TV-kanalen Caracol TV, ifølge Contactmusic.com.

Hjerteinfarkt

På nyåret havnet kjekkasen på sykehus med hjerteinfarkt. Dette bekreftet han nylig under en filmfestival i hjembyen Malaga.

- Jeg fikk hjerteinfarkt den 26. januar. Det var ikke alvorlig, og det har ikke fått permanente følger, sa han, ifølge BBC.

Han innrømmet samtidig at han hadde hjerteproblemer før han ble innlagt på sykehuset.

- Det er noe som skjer hver dag med mange mennesker. Jeg skjulte det ikke, men jeg ville ikke at det skulle vektlegges mer ved meg enn hos andre.

LES OGSÅ: Popstjernen hevder Brooklyn Beckham knuste hjertet hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer