SMELLKYSS: Megan Fox viste under filmfestivalen i Toronto mandag at tonen er svært god mellom henne og "Jennifer's Body"-motspilleren Johnny Simmons. Foto: Stella Pictures
SMELLKYSS: Megan Fox viste under filmfestivalen i Toronto mandag at tonen er svært god mellom henne og "Jennifer's Body"-motspilleren Johnny Simmons. Foto: Stella PicturesVis mer

Klinte til foran fotografene

Megan Fox overrasket alle på den røde løperen.

SEHER.NO: I sin nye film "Jennifer's Body" spiller Megan Fox (23) en sexy cheerleader som blir besatt av en demon og derfor begynner å livnære seg ved å forføre både gutter og jenter i Minnesota.

Men da Fox onsdag møtte opp på filmfestivalen i Toronto med sin motspiller Johnny Simmons (22), så det ut som om hun har tatt med seg litt av rollen ut av filmstudioet.

Foran paparazzifotografene kysset Megan - som flere ganger har blitt kåret til verdens mest sexy kvinne - sin skuespiller kollega på munnen, og stoppet ikke før blitzregnet hadde gitt seg.

- Jeg kjenner at jeg kan tulle med bildet som mange har av meg. Jeg visste ikke helt hva jeg holdt på med, men jeg forsøkte bare å ha det gøy, sa Fox tidligere i år om sin nye rolle ifølge Us Magazine.

Det er ikke kjent hva hennes av-og -på kjæreste - "Beverly Hills 90210"-skuespilleren Brian Austin Green - syntes om Megans kysse-stunt.

"Jennifer's Body" har premiere på norske kinoer 6. november.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her kysser Megan "Mamma Mia"-Amanda