Nora Mørk:

Klinte til etter seieren

Nora Mørk kunne feire comebacket med kjæresten på tribunen.

SEIERSKYSS: Etter å ha vunnet mot Sverige klinte Nora Mørk til med kjæresten Martin Ylven. Foto: NTB Scanpix
SEIERSKYSS: Etter å ha vunnet mot Sverige klinte Nora Mørk til med kjæresten Martin Ylven. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 527 dager var Nora Mørk (28) endelig tilbake på håndballbanen med det norske flagget på brystet tirsdag kveld. Hun har som kjent vært ute med en kneskade siden januar i fjor, og har ikke spilt på landslaget siden VM-finalen som Norge tapte mot Frankrike i desember året før.

I kveld var hun altså tilbake, og kunne også bidra med flere målgivende pasninger, samt sette ballen i nettet selv.

ENDELIG: Etter 527 dager var Nora Mørk endelig tilbake for Norge. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG: Etter 527 dager var Nora Mørk endelig tilbake for Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter kampen feiret hun sammen med sin nye kjæreste, Martin Ylven (30). De to bekreftet endelig forholdet denne uken, etter at det lenge har versert rykter om at de er et par.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er riktig, fortalte hun til Dagbladet i går.

- Og det går bra?

- Det går veldig bra, fniste Mørk.

Støtter hverandre

Ylven har, som Mørk, slitt mye med skader gjennom karrieren. Iskrigeren har hatt en rekke hjernerystelser gjennom årene, og fryktet på et tidspunkt at karrieren var over.

- På papiret så har jeg vel hatt seks-syv hjernerystelser med forskjellig alvorlighetsgrad. De tre siste satte meg ut over lenger tid. I vår håpet jeg først og fremst at jeg skulle få spille på klubblag igjen. Og at jeg skulle få spille hockey igjen i det hele tatt, har han tidligere fortalt til Dagbladet.

Se dette innlegget på Instagram

❤️👫

Et innlegg delt av Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven)

Mørk forteller at skadehistorien er en av flere ting de to har til felles.

- Like barn leker best, så vi går godt sammen. Vi forstår oss godt på hverandre, det er ikke så mye mer å si akkurat nå.

Lav profil

Frem til mandag hadde både Mørk og Ylven holdt en forholdsvis lav profil rundt forholdet. De eneste tegnene de har delt med følgerne sine, er flere bilder sammen i sosiale medier. Tidligere denne måneden gikk også Mørk langt i å bekrefte forholdet. Under et bilde av de to i hverandres armer, skrev hun nemlig «M», etterfulgt av en hjerteemoji.

Dette var heller ikke første gang paret delte bilder som antydet at de hadde funnet kjærligheten, men i lang tid har bildene vært langt mer kryptiske.

Se dette innlegget på Instagram

M🧡

Et innlegg delt av Nora Mørk (@noramrk_9)

Mørk har blant annet delt et bilde av seg selv i armkroken til en person med en tatovering som er svært lik den Ylven har på håndleddet. Ylven har på sin side delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, der Nora Mørk for tiden bor, og håndballstjernen har selv kommentert på enkelte av bildene.

Ylven la også ut et bilde på sin Instagram-story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han hadde også tagget henne, samt at han la ved et hjerte.

VOND TID: Nora Mørk snakker ut om den vonde tida etter at hun fant ut at mobilen ble hacket og private bilder kom på avveie. Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Fint å ha noe selv når vi er blitt en familie på fem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer