TYDELIG FORELSKET: Gemma Arterton viste kjærligheten til regissør Franklin Ohanessian da de var til stede under Wimbledon-turneringen. Foto: REX/All Over Press
TYDELIG FORELSKET: Gemma Arterton viste kjærligheten til regissør Franklin Ohanessian da de var til stede under Wimbledon-turneringen. Foto: REX/All Over PressVis mer

Klinte til etter ekteskapsbruddet

Skuespillerstjernen Gemma Arterton har funnet lykken igjen.

PENDLER: Gemma snakker fransk med kjæresten, og pendler til Paris. Foto: REX/All Over Press
PENDLER: Gemma snakker fransk med kjæresten, og pendler til Paris. Foto: REX/All Over Press Vis mer
BOND-PIKE: Arterton spilte Bond-pike i 2008-filmen Quantum of Solace. Foto: REX/Moviestore Collection/All Over Press
BOND-PIKE: Arterton spilte Bond-pike i 2008-filmen Quantum of Solace. Foto: REX/Moviestore Collection/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Gemma Arterton (28) har tidligere gjort suksess med filmer som «Hansel and Gretel: Witch Hunters» og «Quantum of Solace».

Privat gikk det ikke like bra i fjor, da hun avslørte at hun hadde skilt seg fra ektemannen Stefano Catelli, ved en forsnakkelse.

I en samtale med spaltist Richard Kay, la han merke til at hun hadde ringen på feil finger.

- Ja, jeg har brutt med ektemannen min, skal Arterton ha sagt ifølge Contactmusic.com, før hun forstod hva hun akkurat hadde sagt. Men ... Dette er altså ikke forlovelsesringen min, men en diamant. Den betyr mye for meg, sa hun tydelig berørt.

Nå har imidlertid stjernen funnet kjærligheten på ny. Under Wimbledon-turneringen i tennis viste hun seg sammen med den franske regissøren Franklin Ohanessian.


Og det var åpenbart at de to var forelsket. De klarte ikke å holde fingrene fra hverandre, og klinte til ved flere anledninger.

- Franklin liker egentlig ikke å være i rampelyset, men ja, vi er sammen. Vi møttes da jeg spilte inn filmen The Voices, og fant tonen. Vi snakker sammen på fransk, og jeg pendler til Paris for å være med ham, sa Arterton til Daily Mail.


LES OGSÅ: Forsnakket seg - avslørte skilsmisse