Klinte med venninnen

Få uker etter skilsmissen er Nick Lachey blitt sammen med Jessica Simpsons beste venninne. Snakk om svik...

Publisert
Sist oppdatert

Da Jessica Simpson (25) skilte seg fra Nick Lachey (32) var hun langt nede. Hun fikk trøst og forståelse hos sin beste venninne, CaCee Cobbs. Nå er venninnen observert i hete omfavnelser med Nick.


- Vi ventet bare på at de skulle rive klærne av hverandre, sier et øyenvitne til Life & Style Weekly.


Mandag 6. februar var Nick og CaCee på Avalon nattklubb i Hollywood. Begge hadde med seg sine respektive kjærester. Lachey kom sammen med sin Miss Kentucky, Elizabeth Arnold. Men iløpet av natten var det CaCee han viet tiden på.


- Nick hadde armen rundt henne og kysset henne i ansiktet og på halsen. Hun holdt rundt ham med begge armer, og så svært fornøyd ut, sier en nattklubbgjest til ukebladet People.


I serien "The Newlyweds" fulgte man ekteskapet mellom sangfuglen Jessica og boybandstjernen Nick. I mange scener er CaCee med, og etter skilsmissen har hun og Jessica hengt sammen som erteris. Nå opplever Jessica et dobbelt svik. At eksmannen står i med hennes venninne...


Nick Lacheys talsmann hevder at saken er overdrevet.


- De er gode venner. Når de møtes så hilser de varmt. Kanskje de som så dem hilse la mer i det, enn det egentlig er, sier talsmannen til People.


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer