Klinte med Playboy-jenter i narkorus

- Det var veldig intens.

AVSLØRER: Det er i boken «Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic», som nylig ble sluppet ut på det amerikanske markedet, at den tidligere Playboy-bunnien Jenny McCarthy kommer med hete avsløringer. Foto: Stella Pictures
AVSLØRER: Det er i boken «Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic», som nylig ble sluppet ut på det amerikanske markedet, at den tidligere Playboy-bunnien Jenny McCarthy kommer med hete avsløringer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig avslørte den tidligere Playboy-modellen Jenny McCarthy (39) i boken «Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic», at hun som liten pike drømte om å bli nonne.

Blondinens yrkesvalg endte som kjent i stikk motsatt retning, og nå kommer hun med nye avsløringer om sitt liv som en Playboy-bunny.

- Jeg og mine med-bunnies var storforbrukere av ecstacy og vicodin, og ved én anledning, en gang vi var på Hawaii, endte det opp med å bli en fullkommen fest av det erotiske slaget, minnes hun.

39-åringen, som tidligere var kjæreste med skuespiller Jim Carrey (50), skriver videre i boken at det gikk hardt for seg - og at det skjeldent var nok med én pille.

- Å vifte med dop foran en gjeng med Playmates, er som å vifte med en arm foran øynene på en kannibalstamme. Vi kastet oss over boksene med piller, så fort de ble satt fram foran oss, i håp om å sanke inn så mange hvite kapsler som mulig. Og i stedenfor å spare dem, tok vi like gjerne minst fem samtidig, avslører hun.

HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Høy på det ene og det andre, tok det ikke lang tid før de lettkledde damene begynte å kose med hverandre.

- Det var veldig intens, og umulig for oss å ikke uttrykke kjærlighet overfor hverandre gjennom kyss og klining, skrives det videre.

Til tross for at 39-åringen har nå lagt narkotikaen på hylla, har hun ikke sluttet å omgåes Playboy-miljøet. I sommer kastet hun nemlig klærne for det verdensberømte mannemagasinet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jenny McCarthy dumpet kjæresten for sønnens skyld 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer