Sarah Silverman:

Klinte for dårlig - fikk sparken

Komikerens ivrige tunge fikk henne sparket.

FIKK FYKEN: Komiker og skuespiller Sarah Silverman hevder hun fikk sparken på grunn av en ivrig tunge. Foto: Shutterstock / REX / NTB
FIKK FYKEN: Komiker og skuespiller Sarah Silverman hevder hun fikk sparken på grunn av en ivrig tunge. Foto: Shutterstock / REX / NTB Vis mer
Publisert

Komiker og skuespiller Sarah Silverman (50) er ikke kjent for å holde igjen når det gjelder noe som helst. I komikken tar hun nemlig ofte for seg temaer som politikk, rasisme og religion - ofte på en sarkastisk måte.

Det har ført til at hun i dag er en av USAs mest anerkjente komikere. Starten på karrieren var imidlertid ikke helt enkel for 50-åringen, som i 1992 debuterte i «Saturday Night Live».

Silverman fikk nemlig fyken fra suksessprogrammet allerede etter én sesong.

- Jeg skrev ikke én eneste morsom sketch, har hun tidligere uttalt.

Dermed sto den unge komikeren plutselig på bar bakke i New York, og hun bestemte seg dermed for at hun ville prøve seg på skuespilleri i Hollywood. Det endte i en aldri så liten katastrofe, ifølge henne selv.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp var å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

Heftig tungekyss

I en spørrerunde med RushTix, gjengitt av Hollywood Reporter, forteller hun nemlig om da hun fikk jobb i serien «Pride & Joy», bare kort tid etter at hun ankom Los Angeles.

- Jeg så ut som jeg var 15 år og ble ansatt til å spille en kone, mor og arkitekt i New York City, sier hun.

Det var imidlertid ikke 50-åringens unge alder som ble for krevende - men hennes ivrige tunge.

Manuset krevde nemlig at hun og kollegaen Craig Bierko skulle kysse. Silverman tok jobben på alvor, men ble kanskje litt for ivrig.

- Jeg gjorde bare et tungekyss med åpen munn hver gang. Jeg visste ikke bedre, og ingen sa noe!, avslører hun, og legger til at hennes eneste referanse var komiserien «Happy Days», der de «klinte hardt».

Istedenfor å rette på klinejobben hennes, valgte produsentene å gi henne sparken. Hun ble da erstattet med Julie Warner og serien ble kansellert etter bare seks episoder.

LOVLIG KYSS: Erna Solberg ble spurt om hva hun mener kyssebilde som bloggeren Sophie Elise la ut på Instagram nylig. Video: Dagbladet TV Vis mer

- Heldig som er i live

Til tross for at stjerna i dag er svært populær og anerkjent, har ikke livet alltid vært like lett. I 2016 sto hun nemlig i fare for å miste livet. I en melding på sin Facebook-profil skrev Silverman at hun var heldig som fortsatt var i live.

«Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg dro til legen. Jeg hadde sår hals, men det viste seg at jeg hadde et ekstremt tilfelle av epiglottitt. Jeg er sykt heldig som er i live», skrev hun.

Tross mye dramatikk, la komikeren også til et par morsomme historier i meldingen.

«Det var en stund jeg ikke kunne prate, og jeg husker ikke så mye. Men jeg har blitt fortalt at jeg stoppet en sykepleier, akkurat som at det var akutt, og skrev noe på en lapp. Da hun så på den sto det «Bor du med mora di?» ved siden av tegningen av en penis».

LES OGSÅ: Vekker reaksjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer