Klining royale

Daniel Craig tar homo-rollen med stil.

EROTISK: I "Infamous" blir vi vitne til at Truman Capote og Perry Smith utvikler følelser for hverandre ... Foto: AP/Scanpix
EROTISK: I "Infamous" blir vi vitne til at Truman Capote og Perry Smith utvikler følelser for hverandre ... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er nok mang en frøken som har drømt om et lite kyss fra James Bond.

Nå forteller den britiske "Harry Potter"-stjernen Toby Jones (39) at han kom oss alle i forkjøpet. Han har nemlig fått seg litt av et kyss fra den nye James Bond, Daniel Craig (39).

I filmen "Infamous", spiller Toby forfatteren og journalisten Truman Capote. Daniel har rollen som drapsdømte Perry Smith - som etter hvert utvikler følelser for Capote.

Daniel er verdens mest velkledde! Les mer her!

Ifølge Toby var det hele ganske spennende. - Jeg hadde aldri trodd at jeg ville få kysse James Bond. Nå har jeg gjort det. Jeg håper jeg er den første av mange. Og nei, ingen av oss er homo, smiler han.

Både Daniel og Toby er spådd Oscar-nomineringer etter prestasjonene i filmen, som har superstjerner som Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow og Jeff Daniels på rollelisten.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer