Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

Kliner til

I dag skal det unge paret endelig gifte seg.

DAGEN FØR DAGEN: Dagen før bryllupet inviterte paret til fest i elvebyen Drammen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
DAGEN FØR DAGEN: Dagen før bryllupet inviterte paret til fest i elvebyen Drammen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert

Jakob Ingebrigtsen (23) er et av verdens største løpstalenter, og det hører slett ikke sjeldenhetene til at «alles» øyne er rettet mot ham. Vanligvis befinner han seg på startstreken, knallfokusert for et løp.

Denne gangen er han bare timer unna å gifte seg med sin kjære Elisabeth Asserson (22). Det kommende ekteparet har vært kjærester i hele syv år, og flere fikk med seg den spede begynnelsen i programmet «Team Ingebrigtsen».

KJENDISTUNGT: Ingebrigtsen-kjærestene Elisabeth Asserson og Liva Ingebrigtsen var sendt til Bergen for å motta pris hvis Team Ingebrigtsen skulle vinne pris. Video: Rød Løper Vis mer

Paret har vært forlovet i nesten et og et halvt år når de på lørdag gir hverandre sitt «ja» i Bragernes kirke i Drammen.

Kvelden før selve bryllupet hadde paret invitert gjestene sine til fest i elvebyen, og Asserson var for anledningen kledd i en nydelig hvit kreasjon.

Paret klinte til på et av bildene, og Asserson la ved en treffende beskrivelse av bildekarusellen:

«Let the fun begin», eller «la moroa begynne» på norsk.

Etter selve vielsen i Bragernes kirke skal paret og gjestene forflytte seg et steinkast nærmere elven, hvor de skal fortsette festen i ærverdige Børsen.

Festlokalene er slett ikke langt fra kirken, og er et av få steder som har en ballsal - noe som har vært en stor drøm for den kommende bruden.

OMDISKUTERT: Jakob Ingebrigtsen får rivalene til å heve øyenbrynene. Video: NRK Vis mer

- Det lokalet visste jeg om før vi ble forlovet. Så er farmor fra Drammen, da føler jeg det er en godkjent grunn for å være der, har hun tidligere uttalt til Stavanger Aftenblad.

LES OGSÅ: - Lykketrusen er borte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer