Astrid S:

Kliner til med «SKAM»-stjernen

Astrid S og «Penetrator-Chris» er intime i ny musikkvideo.

INTIME: «Hurts So Good»-sangeren Astrid S kliner med «SKAM»-skuespiller Herman Tømmeraas i ny musikkvideo. Foto: Skjermdump / Universal
INTIME: «Hurts So Good»-sangeren Astrid S kliner med «SKAM»-skuespiller Herman Tømmeraas i ny musikkvideo. Foto: Skjermdump / Universal Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Popartisten Astrid S (20), alias Astrid Smeplass, vakte nylig oppsikt med bilder fra den kommende musikkvideoen til «Such A Boy».

På «Breath»-sangerens Instagram-konto postet hun flere bilder av seg selv sammen Herman Tømmeraas (20), kjent som Penetrator-Chris i NRK-suksessen «Skam».

På et av bildene ligger Astrid på rygg over fanget til Herman. På et annet bildet tar duoen en dukkert sammen i et basseng.

Intime

I musikkvideoen til «Such A Boy», som nå er offentlig, spiller Astrid og Herman kjærester. Tittelen er et motstikk uttrykket «don't be such a girl».

Som i de fleste forhold, går det både opp og ned for det fiksjonelle paret.

Duoen er intime foran kameraet og kliner i flere scener. Herman kaster også et glass vann over Astrid, som reagerer med en forskrekket mine.

I kommentarfeltet på Youtube, flommer det over fra «Skam»-fans. Og det er tydelig et Hermans innsats vekker interesse.

«Kysset var flammer. Penetrator Chris er tilbake», skriver en. «Herregud, Astrid kysset Herman. Yeaaaaah», skriver en annen.

Avviser romanserykter

Astrid ble først kjent gjennom «Idol-deltakelsen» i 2013, der hun nådde en femteplass. I 2014 slapp hun singelen «2 AM», som markerte en stilendring for artisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer