Lady Gaga:

Kliner til med ny mann måneder etter bruddet

I het flørt med sin egen lydtekniker.

NY MANN: Lenge ble Lady Gaga koblet til Bradley Cooper. Nå kliner hun til med en helt annen mann i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
NY MANN: Lenge ble Lady Gaga koblet til Bradley Cooper. Nå kliner hun til med en helt annen mann i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar i år kom nyheten om at den svært kjente artisten Lady Gaga (33) hadde blitt singel, og at forholdet til agenten Christian Carino hadde tatt slutt.. Det bekreftet en av sangerens representanter overfor underholdningsmagasinet People.

Bare måneder før bruddet ble kunngjort, hadde paret forlovet seg. Det skjedde i oktober i fjor - og dermed ble forlovelsen brutt etter knappe tre måneder. Bruddspekulasjonene oppsto først da Gaga dukket opp uten forlovelsesring under Grammy-utdelingen i februar.

- Det bare funket ikke. Forhold tar slutt, sa en kilde til People den gang, og la til at det ikke lå noe dramatisk bak bruddet.

Kort tid etter bruddet spekulerte mange på om Gaga hadde funnet kjærligheten med «A Star Is Born»-kollegaen Bradley Cooper (44). Svært mange hadde nok håpet at det hadde oppstått søt musikk mellom duoen, men nå kan det se ut til at Lady Gaga har gått videre etter bruddet - og det er ikke Cooper som er den utvalgte.

33-åringen har nemlig nylig blitt avbildet kyssende med lydteknikeren Daniel Horton i Los Angeles, skriver People.

- Hun virket veldig lykkelig

Det var søndag i forrige uke at artisten og den 37 år gamle lydteknikeren ble observert kyssende under en brunsj på restauranten «Granville» i Studio City i Los Angeles.

En rekke vitner har fortalt til People at det så ut til at Gaga og Horton virket å være mer enn bare venner, og at de flere ganger i løpet av middagen hadde vært nærgående med hverandre.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

På et av bildene kan man til og med se Gaga bøye seg over Horton mens hun tilsynelatende gir ham et kyss. En annen kilde sier til nettstedet at paret spiste sammen i en hel time, og at de snakket dypt sammen.

- De kysset og snakket veldig nærme hverandre, sier kilden til People, og fortsetter:

- Ironisk nok hadde hun et bord rett ved fortauet, så hun var åpenbart komfortabel med å bli sett sammen med ham. Hun virket veldig lykkelig når hun snakket med mannen.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Jobber for Gaga

Senere skal paret også ha blitt observert mens de kjøpte lemonade sammen – og heller ikke da la de skjul på sin begeistring for hverandre.

Ifølge People har mannen jobbet som lydtekniker for Gaga siden november 2018, men også hatt en rekke andre arbeidsoppgaver for stjernen før det. Horton driver også sitt eget firma. Han har også jobbet tett med andre store artister som Camila Cabello, Bruno Mars og Justin Timberlake.

Nyheten kommer som nevnt bare måneder etter at det ble klart at Lady Gaga hadde brutt forlovelsen etter to år som kjærester med Christian Carino.

- Chris behandlet ikke Gaga spesielt bra mot slutten av forholdet, fortalte en kilde til nettstedet, og la til at sangfuglen fant trøst hos kompisen, Hollywood-stjernen Jeremy Renner (48), i ukene etterpå.

Også Bradley Cooper var blant mennene hun ble koblet til, men i slutten av februar tok imidlertid Gaga bladet fra munnen og kommentere de heftige romanseryktene som hadde oppstått mellom dem.

Det gjorde hun under et besøk hos Jimmy Kimmel, hvor hun fortalte at det folk så i filmen var ekte kjærlighet - men at det hele var nøye kalkulert og planlagt.

- Ja, folk så kjærlighet, og gjett hva? Det var akkurat det vi ville at dere skulle se, sa hun i programmet, ifølge People, og la til:

- Jeg er en artist, og jeg synes Bradley og jeg gjorde en god jobb. Lurte dere, humret hun til latter fra salen, og avfeide med dét ryktene om at det var følelser mellom dem.

LES OGSÅ: – Caitlyn (69) vil få barn med kjæresten (22)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer