Isabel Raad:

Kliner til med ny flamme

Influenseren har delt en rekke bilder med sin nye flørt den siste tiden.

LIVET SMILER: Influenser og realityprofil Isabel Raad har delt flere bilder med en ny mann på Instagram de siste ukene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LIVET SMILER: Influenser og realityprofil Isabel Raad har delt flere bilder med en ny mann på Instagram de siste ukene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Den siste tiden har «71 grader nord»-aktuelle Isabel Raad (26) flittig delt oppdateringer fra en ferietur til Dubai med følgerne sine i sosiale medier. 26-åringen har postet bilder fra bassengkanten og på stranden, og flere har nok lagt merke til at det figurerer en mann på mange av bildene.

Tirsdag delte influenseren et bilde med sine 260 000 Instagram-følgere der hun kliner til med den mystiske mannen, som heter Jack Beaumont. Bildet er tatt i vannkanten og viser duoen i het omfavnelse.

«Jeg elsker kjærligheten vår», skriver Raad under bildet - som har høstet inn godt over 27 000 likerklikk.

Alt later til at Raad og Beaumont nyter late dager på ferie sammen. De siste ukene har 26-åringen delt flere kyssebilder sammen med Beaumont på Instagram, blant annet 3. januar. «Min» skrev hun i bildeteksten den gang.

Se og Hør har gjentatte ganger og over lang tid forsøkt å få en kommentar fra Isabel Raad om denne saken. Hun har ikke besvart våre henvendelser.

PRIVAT: Isabel Raad viste mye av privatlivet sitt i TV 2-serien «Isabel», men hun innrømmer at det er noe hun har holdt skjult for seerne. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Thea Hope Vis mer

- Datet en stund

I siste episode av podkasten «Suzy & Konny - alt eller ingenting» som Raad har med kusinen Golnaz Khalil, forteller hun mer om relasjonen til Beaumont. I podkasten - som har fått navnet «Boyfriends, Girlfriends and No More Friends» - forteller Raad om årsaken til at hun velger å vise frem flammen i sosiale medier.

PÅ DATER'N: Isabel Raad sier i sin egen podkast at hun er veldig glad om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ DATER'N: Isabel Raad sier i sin egen podkast at hun er veldig glad om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi har datet nå en liten stund, og jeg har ikke delt noe om han tidligere. Det føles bare så sykt rett, og jeg er veldig stolt over ham. Også er det veldig rart når jeg deler hele livet mitt til vanlig å ikke dele en så stor del av livet mitt, sier Raad.

- Jeg er veldig, veldig happy, legger hun til.

Raad har for øvrig fått kritikk for å reise til Dubai midt i pandemien, noe hun også snakker om i podkastepisoden. Influenseren dro til Dubai like før årsskiftet, og har nå forlenget oppholdet.

I podkasten innrømmer Raad at hun har reist mye i det siste, men hevder at hun vet at hun ikke bærer på viruset eller smitter andre mens hun er på ferie.

TREKKER SEG?: Isabel Raad vil trekke seg etter første etappe av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Vis mer

Hard fjelltur

Her hjemme er Isabel Raad i disse dager aktuell i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», som hadde premiere denne uken. I andre episode ble hun nødt til å hentes ned av sikkerhetsteamet da hun og de andre deltakerne skulle bestige et fjell.

Raad fikk panikk, og tårene presset seg på.

- Jeg er veldig sta, så jeg prøvde å gå opp. Jeg hylgren og skalv og prøvde å pushe på, men når det virkelig føles feil og jeg ble så redd, kommer det til et punkt hvor du faktisk ikke kan pushe deg selv og du blir nødt til å gå ned igjen, sa Raad i programmet.

REAKSJONENE HAGLET: Isabel Raads blogglesere var svært observante da hun delte et helt vanlig antrekksbilde på bloggen. Video: Rød Løper Vis mer

Mens resten av laget kriget seg opp til fjelltoppen, ble Raad sittende igjen og vente på isbreen. Når de omsider kom ned igjen, tok de fatt på de resterende kilometerne til leiren hvor programleder Tom Stiansen (50) ventet på dem.

- Vet du hva? I'm out. Jeg kjenner helt ærlig at jeg bukker, nikker, neier og takker for meg, men det her er ikke for meg. Jeg klarer så vidt å stå, jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å gå på disse turene, fortalte Raad, før hun forsvant i en bil.

LES OGSÅ: Utvider familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer