Cara Delevingne og Selena Gomez:

Kliner til: - Hysterisk

Spiller mot hverandre i ny sesong.

GODE VENNINNER: Selena Gomez klinte til med supermodellen Cara Delevingne. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
GODE VENNINNER: Selena Gomez klinte til med supermodellen Cara Delevingne. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Cara Delevingne (29) og artist Selena Gomez (29) har vært gode venner i en årrekke.

Nå har venninnene fått spille mot hverandre i sesong to av serien «Only Murders in the Building», hvor Gomez har en av hovedrollene.

Mange kjenner nok Delevingne best som modell, men hun har de seneste årene fått store roller i filmer som «Paper Towns» og «Suicide Squad». Dette blir hennes første, store rolle i en serie.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

I krim- og humorserien spiller Delevingne rollen som Gomez' flørt, og i andre episode deler de to karakterene et romantisk kyss.

- Det var bare gøy. Er det noen i verden som ikke vil kysse Selena?, spøker modellen i et intervju med E! News, og legger til at det var «hysterisk» å spille mot venninnen sin.

SMASK: De to venninnene delte et romantisk kyss i den ene episoden. Foto: Backgrid UK/NTB
SMASK: De to venninnene delte et romantisk kyss i den ene episoden. Foto: Backgrid UK/NTB Vis mer

Modellen kom ut som panseksuell i 2020, etter å ha identifisert seg som bifil over lengre tid. Å være panseksuell betyr at man blir forelsket i en person uavhengig av menneskets biologiske kjønn eller kjønnsidentitet.

Siden den gang har hun datet blant andre artist Annie Clark (39) og skuespiller Ashley Benson (32).

Derfor betydde det ekstra mye for Delevingne å spille en skeiv karakter.

- Å spille en skeiv rolle betydde så mye for meg og Selena visste det. Å representere det var veldig spennende, forteller hun i intervjuet.

Gomez på sin side kunne ikke skryte nok av venninnen sin.

LETTKLEDD: Tidligere tennisspiller Ashley Harkleroads (37) karriere har tatt en uventet vending. Video: Tiktok / @Ashley_harkleroad Vis mer

- Hun er fantastisk og jeg elsker karakterene og forholdet vårt. Jeg ble veldig stolt av henne som venn å se at hun gjorde en utrolig jobb, forteller hun.

LES OGSÅ: Nekter å svare på dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer