Jeff Bezos og Lauren Sánchez:

Kliner til etter «tidenes dyreste skilsmisse»

- Det er seriøst.

<strong>VISER FØLELSER:</strong> Etter at det ble kjent at Jeff Benzos og kona MacKenzie Bezos skulle skilles, har han og Lauren Sánchez gjort lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
VISER FØLELSER: Etter at det ble kjent at Jeff Benzos og kona MacKenzie Bezos skulle skilles, har han og Lauren Sánchez gjort lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere i år skilte Amazon-gründer Jeff Bezos (55) og kona MacKenzie Bezos (49) seg etter 25 år som mann og kone.

Sistnevnte gikk ut av ekteskapet med Amazon-aksjer verdt svimlende 321 milliarder kroner, i det som ble omtalt som tidenes dyreste skilsmisse. I ettertid er det blitt kjent at MacKenzie ønsker å donere bort minst halve formuen til veldedige formål. Halve formuen tilsier omtrent 165 milliarder norske kroner.

Til tross for at enorme penger fikk svinge seg under skilsmissen, ser det nå ut til at Jeff har lagt det hele bak seg, og gått videre etter bruddet.

Viser følelser

I helgen ble han nemlig avbildet under Wimbledon i London sammen med nyhetsanker og tv-profil Lauren Sánchez (49), som han ifølge US Weekly skal ha hatt en affære med under ekteskapet med MacKenzie.

49-åringen og gründeren gjorde fint lite for å skjule følelsene sine for hverandre, og på tribunen delte de både latter og hete kyss foran resten av publikum.

Ifølge Page Six skal forholdet mellom dem være svært seriøst, og paret, som matchet i striper for anledningen, skal ifølge kilder være klare for å ta forholdet et steg videre. Kilden utelukker heller ikke et fremtidig giftermål.

- Det er langt mer seriøst enn at de bare dater. Jeg ser for meg at de vil gjøre ting offisielt, fortalte kilden nylig.

Saken fortsetter under bildene.

<strong>KYSS, KLAPP OG KLEM:</strong> Jeff og Lauren gjorde fint lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: Jeff og Lauren gjorde fint lite for å skjule sine følelser for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>GOD TONE:</strong> Det var tilsynelatende mildt sagt god stemning under herrenes Wimbledon-finale i helgen. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: Det var tilsynelatende mildt sagt god stemning under herrenes Wimbledon-finale i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>I PUBLIKUM:</strong> Hertuginne Kate og prins William var også til stede under finalen søndag. Foto: NTB Scanpix
I PUBLIKUM: Hertuginne Kate og prins William var også til stede under finalen søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utroskapsrykter

Nyheten om bruddet mellom Jeff og MacKenzie slo ned som lyn fra klar himmel i januar. Den gang skal førstnevnte allerede ha datet Lauren Sánchez i over åtte måneder.

Sánchez på sin side var gift med Jeffs kamerat Patrick Whitesell, og både Lauren og Jeffs ektefeller skal ha blitt klar over utroskapen i høst.

<strong>BRUDD:</strong> Jeff og MacKenzie var et gift i 25 år før de gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Jeff og MacKenzie var et gift i 25 år før de gikk hver til sitt tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi ønsker å gjøre en utvikling i våre liv kjent. Som vår familie og våre nære venner vet, har vi, etter en lang periode med prøveseparasjon, bestemt oss for å skilles og fortsette våre delte liv som venner, het det i en felles pressemelding fra ekteparet Bezos, da de slapp nyheten om at de skulle gå hver til sitt.

Videre kom det frem at de følte seg heldige for hvert år de hadde vært sammen, og at hvis de hadde visst at de ville skilles etter 25 år som ektepar, ville de likevel gjort det igjen.

MacKenzie Bezos jobber som forfatter, og sto ved ektemannens side fra han begynte å legge byggeklossene for sitt milliardimperium.

Det tidligere ekteparet har fire barn sammen, og eide, da de skilte seg, fem forskjellige luksusboliger spredd over hele USA. Blant annet i Beverly Hills, Washington og Manhattan.

LES OGSÅ: - Vil alltid leve i våre hjerter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer