<strong>KOMMER SEG VIDERE:</strong> For kun et par uker siden tok forholdet mellom Paris Hilton og Cy Waits slutt. Men blondinen har allerede begynte å flørte heftig med regissør Todd Phillips, blant annet på denne strandfesten blondinen arrangerte i Malibu i helgen.  Foto: All Over Press
KOMMER SEG VIDERE: For kun et par uker siden tok forholdet mellom Paris Hilton og Cy Waits slutt. Men blondinen har allerede begynte å flørte heftig med regissør Todd Phillips, blant annet på denne strandfesten blondinen arrangerte i Malibu i helgen. Foto: All Over Press Vis mer

Kliner med ny flamme få uker etter bruddet

Nå skal Paris Hilton ha funnet tonen med «Hangover»-regissøren.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For knappe to uker siden ble det kjent at forholdet mellom milliardærarvingen og TV-stjernen Paris Hilton (30) og kjæresten Cy Waits har tatt slutt.

Til tross for at paret var sammen i over ett år, har ikke «The World According To Paris»-stjernen brukt lang tid på å komme seg tilbake i datingjungelen. Torsdag forrige uke ble hun nemlig obervert mens hun klinte med regissøren av «Hangover»-filmene, Todd Phillips (40).

De to skal ha vært på utestedet Beacher's Madhouse i Hollywood sammen med Hiltons søster Nicky (27), der de koste seg ved et privat bord. Det melder ShowbizSpy. Ifølge øyenvitner skal paret likevel ikke ha oppført seg diskret:

De kysset og så hverandre drømmende i øynene mesteparten av kvelden. Tidligere på kvelden skal Hilton og Phillips også ha drukket vin sammen med venner på Chateau Marmont.

«Hangover»-regissøren skal også ha vært blant gjestene da blondinen i helgen holdt en førfest til ære for USAs nasjonaldag 4. juli. Ifølge TMZ skal de to «kun ha hatt øyne for hverandre» denne festkvelden i Malibu. De ferske turtelduene skal også ha vært ute og spist lunsj sammen søndag, skriver RadarOnline.

Det kan bli spennende å se om Phillips vil tre inn i rollen som hotellarvingens nye kjæreste, eller om romansen deres kun er en grei måte for Hilton å komme over eksen på...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Karrieren min stupte etter MGP   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer