Klikket for David

Det var en viss Hasselhoff som stjal rampelyset under Englands-premieren på "Click".

SEXY: Kate Beckinsale slo gjennom i "Peal Harbour". Nå er hun en av de heteste skuespillerinnene i verden. Foto: AP/Scanpix
SEXY: Kate Beckinsale slo gjennom i "Peal Harbour". Nå er hun en av de heteste skuespillerinnene i verden. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med kongen av romantiske komedier, Adam Sandler (40), vakre Kate Beckinsale (32), legenden Christopher Walken og hemningsløse David Hasselhoff (54) i hovedrollene, kan det ikke gå helt ad undas for filmen de er med i.

I går var det premiere på Empire Cinema i England på komedien ”Click”. Mens hovedrolleinnhaveren Adam Sandler holdt seg alvorlig i bakgrunnen, stjal "The Hoff" oppmerksomheten ved hjelp av plystring, blunking, gestikulasjoner og gledesrop.

Se traileren! Click her!

Det er ingen tvil om at den tidligere - med trykk på "tidligere" - Baywatch-hunken elsker rampelyset, og i går ble han for en gangs skyld elsket av rampelyset.

Se bildespesialen vår: Click her!

Det har nok aller mest med datterens selvmordskandale tidligere denne uken å gjøre, men det så ikke ut til å bry David noe nevneverdig. Varemerket hans er jo å sette London på hodet, så han smilte og lo.

I filmens første uke i USA, spilte den inn 260 millioner kroner.

Filmen hadde premiere i Norge 1. september.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer