GAMLE TANTER: Kirstie Alley, Katie Holmes og Diane Keaton lignet mer på tre gamle tanter, enn tre superstjerner i LA denne uken.
GAMLE TANTER: Kirstie Alley, Katie Holmes og Diane Keaton lignet mer på tre gamle tanter, enn tre superstjerner i LA denne uken. Vis mer

- Kler seg som gamle tanter!

Her er ukens verst kledde... Se bilder og stem!

SEHER.NO:  Påsken er forbi og i den anledning er det på tide å hente frem vårgarderoben og forberede seg til sommeren.

Men selv om det har vært vår, sol og sommervarme i Hollywood i mange uker allerede, ser det ikke ut til at kjendisene har gitt helt slipp på feriemodusen og dasse-tilværelsen.

Flere av filmbyens største stjerner får nemlig svi når Seher.no svinger motepisken denne uken, fordi de, ja, kler seg som noen gamle tanter.

Riktignok er tv-stjernen Kirstie Alley (59) og filmlegenden Diane Keaton (64) modne kvinner på godt over 50, men det betyr slett ikke at de kan hvile på laubærene når det gjelder klær og framtoning.

Utseendet er nemlig alt i Hollywood, og når man bor i verdens mest glamourøse by, bør man kle seg deretter, hvertfall når man viser seg offentlig.

I forrige uke var det rocker Courtney Love (46) som toppet «ukens verst kledde»-listen, etter at hun ble avbildet på shopping i New York iført en brunstrikket genser, gjennomsiktige mønstrede strømper og det som lignet en neglisjékjole.

Usminket, blek og med håret til alle kanter var det tydelig at alderen og den harde livsstilen er i ferd med å ta innpå stjernen, og 45-åringen lignet mer på en kvinne som jobber på strøket enn en glamourøs rockestjerne.

Denne uken er altså Kirstie Alley og Diane Keaton blant kvinnene som tabbet seg ut i klesveien. 

På vei til fest med datteren Lillie og sønnen William True i LA hadde nemlig Alley iført seg en kjole som nok en gang minnet mer om et telt, enn et klesplagg.

Og den brun-beige hippieinspirerte kjolen gjorde lite for figuren til tv-stjernen, som gjennom sitt nye tv-program «The Big Life», hevder å ha gått drastisk ned i vekt.

Keaton hadde også på seg en kjole man kunne brukt til å campe i. Og de sorte jeansene, skoene og hatten fikk henne til å se veldig grå, kjedelig og gammel, ut da hun søndag var på spasertur i Beverly Hills.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Den som imidlertid sjokkerte mest denne uken, var filmstjernen og kjendiskonen Katie Holmes (30), som ellers er kjent for å være svært så motebevisst.

Da hun tok en pause fra innspillingen av sin nye film «Son of No One» mandag, tok superstjernen nemlig på seg en utrolig uflatterende joggebukse og slitt langermet topp, som gjorde at hun så ekstremt sliten og utstelt ut.

Absolutt ikke et antrekk vi hadde ventet oss av kona til selveste Tom Cruise!

Litt mindre overraskende er det at filmstjernen Bai Ling (43) er blant kjendiskvinnene på ukens liste.

Den kinesiske skuespillerinnen har alltid vært kjent for å like å sjokkere, og har tidligere kommet på premierer og fester ikledd antrekk som overlater altfor lite til fantasien.

Denne uken hadde hun på seg litt mer klær enn vanlig, da hun stilte på grillfest i LA, men helhetsinntrykket var likevel ikke mye å skryte av.

Den merkelige beige kjolen hun hadde på seg stod i altfor sterk kontrast til skuespillerinnens svarte og lilla-fargede hår, og som vanlig virket det som om Ling var mer opptatt av at kjolen skulle falle av, enn holde seg på.

Tekkelig er vel heller ikke ordet som oftest brukes om den amerikanske «Jersey Shore»-stjernen Sammi «Sweetheart» Giancola (22).

22-åringen er også blant dem som liker å ha på seg så lite som mulig, og tv-stjernens shoppingtur i LA denne uken var intet unntak.

Iført et par minimale olashorts som var blitt klippet altfor korte, slik at lommene synes, en åletrang lilla topp, skyhøye hæler, gigantiske sorte solbriller og flere enorme vesker, så ungjenta rett og slett überharry ut.

Men det var kanskje meningen...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Disse er de best kledde