Kler seg naken og avslører babyens kjønn

Og babyen til Jessica Simpson vil få et utradisjonelt navn.

LIKE FØR: Fødselen nærmer seg med stormskritt for Jessica Simpson.  Foto: Jessica Simpson på Twitter
LIKE FØR: Fødselen nærmer seg med stormskritt for Jessica Simpson. Foto: Jessica Simpson på Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jessica Simpson (31) har tjent milliarder av kroner på sitt klesmerke, men nå er den høygravide stjernen på forsiden av Elle uten en tråd. Dermed følger hun i fotsporene til stjerner som Demi Moore, Britney Spears og Christina Aquilera.

Samtidig avslører Jessica at hun får en jente.

- Jeg sverger, jeg kommer til å skrike om hun ber meg om et par Nike-sko, isteden for Christian Louboutins, sier 31-åringen til Elle.

Barnefaren er den tidligere NFL-spilleren Eric Johnson.

- Eric er så atletisk, vi kommer til å få en en atletisk jente, og jeg kommer ikke engang til å få tatt henne med på shopping, fordi hun kommer til å ville ha sports BH-er og Nike, spøker Simpson.

Hun skal allerede ha bestemt seg for en utradisjonelt navn. Men hva det er, må vi vente til etter fødselen med å få høre.

- Det er ikke noe sjokkerende, og ikke noe man må legge til i ordboka. Men, når folk høre det, vil de forstå hvorfor, sier hun kryptisk.

Simpson innrømmer på Twitter at hun er nervøs for mottakelsen av coveret. 

- Mitt Elle-cover kommer ut i dag. Jeg er litt nervøs, men jeg har aldri følt meg vakrere og sterkere. Jeg håper dere liker det, skriver Jessica Simpson på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bryter hun løftet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer