FÅR KRITIKK: Brad Pitt og Angelina Jolie har stadig ofte kledd opp datteren Shiloh Nouvel i gutteklær. Sånt blir det reaksjoner av. Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: Brad Pitt og Angelina Jolie har stadig ofte kledd opp datteren Shiloh Nouvel i gutteklær. Sånt blir det reaksjoner av. Foto: All Over PressVis mer

Kler opp datteren som en gutt

- Er det ikke vanskelig nok å vokse opp med dere som foreldre?

SEHER.NO: Brad Pitt (46) og Angelina Jolies (34) datter Shiloh (3) har blitt kledd i gutteklær så ofte at the "New York Post" nylig beskrev henne som deres sønn. Og det er ikke så rart.

Shiloh ble nylig fotografert en klesbutikk i Paris sammen med pappa Brad Pitt og søsteren Zahara. Zahara var søtt antrukket i en rosa kjole - mens Shiloh hadde kort guttesveis og gutteklær.

- Er det ikke vanskelig nok å vokse opp med dere som foreldre, om ikke lille Shiloh skal bli kledd opp som en gutt også? skriver nettavisen Hollywoodlife.

En psykolog som Hollywoodlife har vært i kontakt med mener det er et problem at Shiloh kles opp som en gutt.

- Angelina har tidligere uttalt at hun er biseksuell, og dette er hennes måte å si at Shiloh skal få velge sitt eget kjønn. Men dette vil bare føre til forvirring hos Shiloh, sier psykologen David Eigen.

Brad avslørte på "Oprah" at Shiloh ikke bare ser ut som en gutt, men hun vil også ha et guttenavn, "John".

- Shiloh vil gjerne kalles John. "John, jeg heter John", sier hun. Jeg tror det er en "Peter Pan" ting, sier skuespilleren til Oprah.

Ellers ser Brangelina-familien svært lykkelig ut om dagen. De har nylig reist Europa rundt, og nå befinner de seg i Frankrike, Paris. Etter at Angelina Jolie i fjor skværet opp med sin pappa - skuespilleren Jon Voight (71) - har tonen mellom de to filmstjernene blitt stadig mer hjertelig, og Voight opptråde som stolt bestefar på båttur i Venezia.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Gjenforent med bestefar