ÅPEN FOR NAKENHET: Kate Hudson har ingen problemer med å kle av seg for en filmrolle. Her i en scene fra hennes nyeste film "My best friend`s girl".  Foto: All Over Press
ÅPEN FOR NAKENHET: Kate Hudson har ingen problemer med å kle av seg for en filmrolle. Her i en scene fra hennes nyeste film "My best friend`s girl". Foto: All Over PressVis mer

Kler gjerne av seg på film

- Jeg er komfortabel med nakenscener, sier Kate Hudson.

SEHER.NO: Filmskjønnhet Kate Hudson (29) er ikke bare kjent for sitt skuespillertalent. Hun er også kjent for sin flotte og veldreide figur.

Og nå ser det ut til at skuespillerinnens mange mannlige fans kanskje kan få se mer av Hudsons yppige kropp i den nærmeste fremtid.

For ifølge filmstjernen er hun mer enn villig til å kle seg naken, men kun for den rette filmrollen, skriver Female First.

- Det kommer helt an på filmen og omstendighetene, men nakenhet er alltid en stor sak for kvinner. Jeg er ganske komfortabel med det, så lenge det fungerer for filmen. Nakenhet er som regel det man tenker mest på når det gjelder en eventuell filmrolle. Men hvis jeg vil ha rollen gjør jeg omtrent hva som helst for å få den, har Kate tidligere uttalt.

29-åringen, som er datter av filmlegende Goldie Hawn, har tidligere avslørt at hun elsker å gå rundt huset sitt naken, og synes det er deilig å kle av seg når hun er alene.

- Min mor og far var aldri nøye på nakenhet hjemme. Jeg pleier ofte å gå rundt naken eller bare i trusa. Skuespillere er ment å være emosjonelt nakne uansett, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Puppene er for perfekte!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.