Kler av seg til TV-debuten

Ashton Kutcher kaster klærne for sin nye rolle i «Two and a half men».

NY ROLLE: Ashton Kutcher tar snart over for Charlie Sheen i «Two and a Half Men». Foto: Stella Pictures
NY ROLLE: Ashton Kutcher tar snart over for Charlie Sheen i «Two and a Half Men». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Alt vil bli avslørt,» star det på skiltet med en naken Ashton Kutcher (33), samt Jon Cryer og Angus Jones. 19. september tar nemlig Kutcher over for Charlie Sheen i «Two and a Half Men», og nå er det en massiv reklamekampanje for å lokke seerne til seriepremieren.

Ifølge TMZ skal «Two and a half men»-produsent Chuck Lorne ha bestemt seg for å drepe Sheens rollefigur Charlie Harper i serien, for å forsikre seg om at han aldri kan komme tilbake.

- Produsentene har diskutert forskjellige løsninger, blant annet at han kjører av veien med en bil, men uansett er utfallet er klart. Charlie vil dø for godt, skriver nettstedet.

Det som i hvert fall er sikkert er at Kutcher ikke skal ta over Sheens rolle som Charlie Harper.

- Jeg kan ikke erstatte Charlie Sheen, men jeg skal jobbe rumpa av meg for å underholde folk, sa Kutcher da han ble klar for rollen i mai.

Sheen ble sparket fra serien etter en lengre offentlig krangel med seriens skaper Chuck Lorre. Sheen kalte blant annet Lorre for en «en dum, liten dritt.»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå legger hun ut om sexlivet med Sheen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer