<strong>VOKSEN OG VAKKER:</strong> Skuespiller Jennifer Aniston ser minst like bra ut i dag som hun gjorde for ti år siden. I den nye kampanjen for sin første parfyme er hun både sexy og bluferdig...  Foto: Stella  Pictures
VOKSEN OG VAKKER: Skuespiller Jennifer Aniston ser minst like bra ut i dag som hun gjorde for ti år siden. I den nye kampanjen for sin første parfyme er hun både sexy og bluferdig... Foto: Stella Pictures Vis mer

Kler av seg for ny parfyme

42-åringen er flottere enn noensinne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Jennifer Aniston (42), for tiden aktuell med den romantiske komedien «Just Go With It», er en av Hollywoods voksne kjendiskvinner som holder seg aller best.

42-åringen kler sin naturlige og ujålete look mye bedre enn de mer utspjåkede «Rachel-frisyrene» som hun gikk med i «Friends»-perioden. Den vakre stjernen har til og med innrømmet at hun hatet hårfrisyren som gjorde henne berømt.

Nå lanserer Aniston sin første parfyme, «Lolavie», og i den anledning har hun stilt opp på en sexy foto-shoot for å promotere sin nye duft. På bildene viser skuespilleren frem sin flotte og slanke kropp i idylliske strandomgivelser.

Hun prøver nok imidlertid å ikke stjele altfor mye oppmerksomhet fra den diskré parfymeflakongen - Aniston viser nemlig verken frem pupper eller rumpe på bildene. Disse kroppsdelene er smakfullt tildekket enten av skjønnhetens armer eller et deilig strandhåndkle...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg løp naken på hotellet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer