«Gullruten»-nominerte Line Elvsåshagen

- Kleint at pappa så meg onanere på TV

Line Elvsåshagen er tilbake med ny serie - og hun tror neppe den blir like flau og utleverende som den forrige.

MODIG: Line Elvsåshagen er kjent for å by uredd på seg selv. I «Gullruten»-nominerte «Line fikser kroppen» fikk hun virkelig testet sine egne grenser. Foto: NRK
MODIG: Line Elvsåshagen er kjent for å by uredd på seg selv. I «Gullruten»-nominerte «Line fikser kroppen» fikk hun virkelig testet sine egne grenser. Foto: NRK Vis mer

(Se og Hør): Den sprudlende, folkekjære programlederen Line Elvsåshagen (27) er tilbake på norske skjermer med den nye serien «Planet plast» på NRK førstkommende mandag.

Der utforsker hun farene ved forurensing – og har allerede fått plast på hjernen.

- Nå er jeg blitt helt plastgæren, og våkner opp med lommene full av søppel jeg har plukket på gata hver gang jeg har vært på byen, smiler Line til Se og Hør.

PLAST PÅ HJERNEN: På mandag er Line tilbake med sin nye serie «Planet plast» på NRK.
PLAST PÅ HJERNEN: På mandag er Line tilbake med sin nye serie «Planet plast» på NRK. Vis mer

Dobbelt nominert

I år er hun nominert til prisene for «Årets nyskapning» og «Beste kvinnelige programleder» på Gullruten-utdelingen i Bergen 5. mai for fjorårets seriesuksess «Line fikser kroppen».

Der utforsket Line sitt eget syn på kroppen sin.

Innspillingen ble en lærerik opplevelse for den smørblide 27-åringen med det rosa håret.

- Jeg lærte at jeg egentlig er ganske ok – hva er det jeg har stresset med i så mange år? Det å gi litt faen. Det er ingen som dauer av litt cellulitter. Det finnes viktigere ting i verden, smiler energibomben, som ledet «Melodi Grand Prix»-sendingen i 2017 sammen med Kåre Magnus Bergh (38).

- DETTE ER FLAUT: I episode fire av «Line jorda rundt» må Line Elvsåshagen sjekke gutter på stranda i Australia. Det går ikke så bra, skal vi tro programlederen. Video: NRK Vis mer Vis mer

Flaut

I kjent stil var den fryktløse NRK-stjernen veldig utleverende, og innrømmer at det ble noen pinlige møter med familie og venner – særlig etter at hun i en episode tok for seg underliv og onani!

- Begge foreldrene mine jobber med helse som lege og fysioterapeut, så det var ikke så flaut. Kropp er kropp. Men det verste var kanskje at faren så meg onanere på TV – det var litt kleint, ler Line.

- Men det var jo en type opplysnings-TV, så da gjør jeg jo det i sex-helsens navn. Da er det greit å onanere litt. Det er det ingen som har daua av, legger Line til med et bredt smil.

PINLIG OPPLEVELSE: I programmet «Line fikser kroppen» testet Line Elvsåshagen ut om det å onanere ofte faktisk gjør deg lykkeligere. Foto: NRK
PINLIG OPPLEVELSE: I programmet «Line fikser kroppen» testet Line Elvsåshagen ut om det å onanere ofte faktisk gjør deg lykkeligere. Foto: NRK Vis mer

Satt på onani-alarm

Elvsåshagen hadde funnet forskning som viser at man blir mer avslappet, får et bedre sexliv og at det sendes flere lykkehormoner til hjernen dersom man onanerer ofte. Hun skulle derfor onanere tre ganger om dagen i en uke.

- Jeg har på en onani-alarm. Den ringer i hytt og pine når jeg er på jobb, når jeg er ute og når jeg er hjemme. Da må jeg ta meg en liten pause, sa hun til Se og Hør den gang.

Hun fortalte at det ikke hadde vært noen problemer med å ta seg onani-pauser. Den eneste gangen hun ikke fulgte alarmen var på flyet.

- Onani-alarmen ringte på flyet, men jeg kunne ikke legge meg ned og onanere på den lille, stinkende dassen der!

Les også: Flaut å se seg selv kline på TV