Brooklyn Beckham og Piers Morgan:

- Kleineste jeg har sett

Brooklyn Beckhams nye tatovering blir totalslaktet av TV-vert Piers Morgan.

FÅR HARD MEDFART: Kjendissønnen Brooklyn Beckham får krass kritikk av TV-verten Piers Morgan etter at han viste frem sin nye tatovering til ære for forloveden Nicola Peltz. Foto: SplashcNews/ NTB
FÅR HARD MEDFART: Kjendissønnen Brooklyn Beckham får krass kritikk av TV-verten Piers Morgan etter at han viste frem sin nye tatovering til ære for forloveden Nicola Peltz. Foto: SplashcNews/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (21) og hans utkårede Nicola Peltz (25) overrasket stort da de kunngjorde at de hadde forlovet seg i fjor sommer.

Siden har det blitt spekulert på om de allerede har giftet seg, mens andre har hevdet at bryllupet skal være like om hjørnet.

Duoen har til stadighet uttrykt sin kjærlighet for hverandre ved å dele bilder av den andre parten - og selvsagt også bilder sammen - i sosiale medier.

Evig hyllest

21-åringen har også gått så langt som å hedre kjæresten gjennom blekk på kroppen.

Beckham har tidligere nemlig tatovert Peltz sitt øyeparti i nakken. Nå har kjendissønnen fått en ny tatovering, et kjærlighetsbrev skrevet av forloveden, rett under den gamle. Det melder The Sun.

I et Instagram-innlegg viser den unge stjernen frem tatoveringen, og skriver følgende:

«Kjærlighetsbrev», etterfulgt av en rød hjerteemoji.

Med kursiv skrift står det blant annet skrevet i tatoveringen:

«Min gutt for alltid. Les denne når du føler deg engstelig. Jeg vil at du skal vite hvor dypt elsket du er. Du har det vakreste hjertet jeg noensinne har møtt, og jeg håper jeg aldri går en dag uten din kjærlighet».

TATOVERING: Brooklyn Beckham er tydelig glad i forloveden, og hedrer henne dermed med en ny tatovering i nakken. Her er paret avbildet i New York. Foto: Felipe Ramales / Splash News/ NTB
TATOVERING: Brooklyn Beckham er tydelig glad i forloveden, og hedrer henne dermed med en ny tatovering i nakken. Her er paret avbildet i New York. Foto: Felipe Ramales / Splash News/ NTB Vis mer

«Baby», kommenterer kjæresten under bildet. Størsteparten av kommentarfeltet er fylt med hjerte- og flammeemojier.

Likevel er det noen som har noe å si på blekket i nakken.

«Massiv tildekking om ti år», er det en som skriver.

«Jeg håper dere ikke slår opp», kommenterer en annen.

«Jeg håper forholdet deres varer. Den tatoveringen er en forpliktelse», lyder det fra en tredje.

«Hvorfor? Du kommer til å angre på dette om noen år», påpeker en fjerde.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

- Nifst og rart

Synet av Beckhams tatovering imponerer heller ikke Piers Morgan (55), ifølge The Sun. Den frittalende, britiske TV-verten har fått nyss i den unge mannens tatovering, og griner på nesen av synet.

- Forestill deg hvis de slår opp? Han må skaffe seg noen andres øyne da, kommenterer Morgan på TV-showet «Good Morning Britain», som han leder sammen med Susanna Reid (50).

- Det kommer til å bli mange øyne på den ryggen innen han er gammel. Å legge på kjæresten eller forloveden, eller kona di i nakken, det er bare så nifst og rart, sier han krast videre.

- NIFST OG RART: TV-vert Piers Morgan er ikke særlig begeistret over synet av Brooklyn Beckhams nye tatovering til ære for forloveden Nicola Peltz. Foto: Ken Mckay/ ITV / REX / NTB
- NIFST OG RART: TV-vert Piers Morgan er ikke særlig begeistret over synet av Brooklyn Beckhams nye tatovering til ære for forloveden Nicola Peltz. Foto: Ken Mckay/ ITV / REX / NTB Vis mer

Til slutt lirer 55-åringen av seg dette:

- Det er ikke romantisk, det er bare det rareste, mest kleine jeg noensinne har sett.

I skrivende stund har verken Brooklyn eller forloveden uttalt seg om utspillet fra Piers Morgan. Det kan videre nevnes at Brooklyns far, David Beckham (45), også har en lang rekke tatoveringer som hyller hans nære og kjære.

TATOVERTE SEG MED EKSEN: Severin Fromreide fra «Paradise Hotel» har flere tatoveringer, men én av dem har en spesiell betydning. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Kine Falch Vis mer

Bilde vekket harme

Dette er ikke første gang Brooklyn Beckham og Nicola Peltz skaper oppmerksomhet rundt seg selv.

Ved utgangen av september i fjor delte nemlig Peltz et bilde av seg selv sammen med Beckham på Instagram. Der så man Beckham ta et godt grep rundt halsen til forloveden, mens hun så ut til å bryte ut i latter.

Dette falt ikke i god smak hos alle, og ifølge Mirror ble bildet senere fjernet fra bildedelingstjenesten.

KRITISERES: Det er bildet til venstre som vekket sterke reaksjoner. Foto: Faksimile/Mirror
KRITISERES: Det er bildet til venstre som vekket sterke reaksjoner. Foto: Faksimile/Mirror Vis mer

Grunnen til at bildet ble fjernet er uviss, men det kan tenkes at kritikken som ble fyrt i deres retning hadde noe med saken å gjøre. Grunnleggeren av organisasjonen KWRO Women's Rights Organisation reagerte nemlig sterkt på bildet.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Hun beskrev poseringen, altså Beckhams grep om kjærestens hals, som «motbydelig». Hun mente at man ikke skal tillate seg å lage en vits ut av alvorlige ting.

- Dette er veldig viktig. En organisasjon som vår har sett så mange kvinner bli ofre for æresbasert vold, vold i hjemmet og tvangsekteskap. De er blitt kvalt av sin egen familie og drept av ektemenn, partnere eller kjærester, uttalte hun til Mirror.

I skrivende stund er imidlertid bildet synlig på Nicola Peltz' Instagram-profil igjen.

LES OGSÅ: Forsvarer morens omstridte bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer