Kledde seg ut som kvinne som 4-åring

- Det er veldig tungt når man er annerledes, sier Esben Esther Pirelli Benestad.

FIRE ÅR: Pirelli Benestad var bare fire år gammel da han kledde seg ut som kvinne for første gang. Foto: SCANPIX
FIRE ÅR: Pirelli Benestad var bare fire år gammel da han kledde seg ut som kvinne for første gang. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Esben Esther Pirelli Benestad (62) oppdaget da hin (som Pirelli Benestad foretrekker å bli kalt fremfor han eller hun) var fire år gammel, at hin var annerledes. Det var vanskelig for 62-åringen.

- Da jeg var fire år gammel, begynte det å bli vanskelig for meg. Jeg sa det aldri til noen, det turte jeg ikke, så jeg holdt det inni meg i mange år. Jeg tyvlånte klærne til søstrene mine og min mor når de var borte, og «skiftet kjønn». Jeg trivdes best alene hjemme. Jeg ble fornøyd da de andre dro ut, for da kunne jeg få lov til å være meg selv, sier  Esben Esther Pirelli i et intervju med Her og Nå.

Esben Esther avslører overfor bladet at han en tid slet med selvmordstanker.

- Det er veldig tungt når man er annerledes og må holde alt inni seg. Jeg ble deprimert, og hadde vel en og annen selvmordstanke. Godt var det ikke, sier Benestad til bladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg tror ikke samboeren hennes likte dette