KLEDDE SEG UT: Shakira ble ikke gjenkjent da hun gikk på universitetet for tre år siden, utkledd som mann. Foto: Stella Pictures
KLEDDE SEG UT: Shakira ble ikke gjenkjent da hun gikk på universitetet for tre år siden, utkledd som mann. Foto: Stella PicturesVis mer

Kledde seg ut som gutt for å studere

- Noen så veldig mistenksomt på meg, sier superstjernen.

SEHER.NO: Mange mennesker drømmer om å være en superkjendis. På samme måte skulle mange kjendiser ønske de kunne ta seg en pause fra rampelyset, og bare være en helt vanlig person noen ganger.

Det gjorde Shakira (32) i 2006 etter hun hadde gitt ut albumet "Oral Fixation Vol. 2".

32-åringen hadde lyst til å ta et kurs på universitetet i California. Og det gjorde hun - utkledd som en mann.

- Jeg trengte en pause fra meg selv. Universet er så bredt, jeg kan ikke være i midten av det helel tiden. Så jeg bestemte meg for å gå på universitetet og studere historie for et sommerkurs, bare for å skifte gir, smake på studentlivet, sier hun til Guardian.

- Jeg pleide å ha på meg caps og en stor ryggsekk, jeg så ut som en gutt. Jeg ble ikke gjenkjent. Noen mennesker så på meg veldig mistenksomt, noen få mennesker spurte meg, men jeg sa at jeg het Isabelle.

Popstjernen - som angivelig har en formue på 200 millioner kroner - hevder hun ville gjort det samme om igjen, om hun hadde sjansen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Å nei, har du stjålet kjolen min?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.